2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمونه کاراشو دیدم فیلماش عااالیه و واقعا بازده داره

دنبال چیز ارزون نباش،هزینه کن از اونور نتیجه شو میبینی

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
بنظرم بستگی ب پیجت و بازدهیش داره ایا ادیت ایشون رو دیده شدن کارت تاثیر زیادی داره اگه خودت از پیجت ...

ببین من مطب دارم و مراجعم زیاد نیست میخوام سمت مجازی ببرم و ماوره مجازی اونم فقط قیلم میگیره مدیریتش و گذاشتنش باخودمه ادیتاشک در حد سینماییه طرف فیلمبرداریو تو هنر های زیبا خونده

طلا بفروشم پول بدم بهش بنظرت برمیگرده مراجع میگیره ؟ خیلی میترسم خونه و ماشینم دارم

طلا که الان رو به رشده،بستگی به کسب و کارتون داره معمولا توی بلند مدت نتیجه میده

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
ببین من مطب دارم و مراجعم زیاد نیست میخوام سمت مجازی ببرم و ماوره مجازی اونم فقط قیلم میگیره مدیریتش ...

نمیدونم والا،صحبت کن بگو هنوز چون اوایله کاره مثلا از کمتر شروع کنید اگه پیج رشد کرد حقوق ایشونم بیشتر میکنی

طلا بفروشم پول بدم بهش بنظرت برمیگرده مراجع میگیره ؟ خیلی میترسم خونه و ماشینم دارم

اصلا اینکارو نکن اصلا ببین اول باید باهاش آزمایشی کار کنی من خودم ادمین هستم یه پیج صفر و بهم دادن بعد بهم گفته اگر اونجوری که میخوام فالور جذب کنی حقوق ماهانه ۳ میلیون تا ۵ فعلا آزمایشی دارم کار میکنم قبلا هم ادمین بودم همه کارفرما ها اول با یک حقوق کم شروع میکنن میگن یکماه کار کن

..

بعدم خیلی از این لایک و ها و بازدید ها که میبینی فیک هستن به راحتی میرن فالور و بازدید از فیلم استوری فیک میخرن

اصلا ارزش نداره طلاتو بفروشی که بهش بگم یکماه آزمایشی برام کار کن تاکید هم کن که اصلا فالور و کامنت و ویو فیک برات نزنه بعد ۲۰ روز یکماه برو مرکز خدمات موبایل و اینا بگو این پیج و برام آنالیز کنید ببینم فالور و کامنت فیک برام زده یا نه

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

ببین من مطب دارم و مراجعم زیاد نیست میخوام سمت مجازی ببرم و ماوره مجازی اونم فقط قیلم میگیره مدیریتش ...

خیلی زیاده مگه در روز چقدر میخواد فیلم بگیره

اصلا اینکارو نکن اصلا ببین اول باید باهاش آزمایشی کار کنی من خودم ادمین هستم یه پیج صفر و بهم دادن ب ...

ادیتور فیلم هست ادمین نیست درواقع ادمین خودم میشم پیجم دست خودمه و مدیریتش با خودمه فیلمای خیلی قشنگی میسازه کارگردانی و فیلم برداری خونده سینما

اصلا اینکارو نکن اصلا ببین اول باید باهاش آزمایشی کار کنی من خودم ادمین هستم یه پیج صفر و بهم دادن ب ...

ولی حرفای خیلی درستی زدی من رو ندارم اینجوری حرف بزنم خاک تو سرم

ولی حرفای خیلی درستی زدی من رو ندارم اینجوری حرف بزنم خاک تو سرم

خدا نکنه عزیزم

ببین همینکه حرف نمیزنی باعث شده که طرف فکر کنه آدم ساده ای هستی ...به هرکسی میخوای بگی بگو یکماه آزمایشی باهم کار میکنیم

نمیخوای تو پیجت فعالیت کنه؟؟؟ اگر میخوای فعالیت کنه باید بگی که اصلا فالور و کامنت و ویو فیک نمیخوای بگی من پیجو آنالیز میکنم اگر فالور یا ویو فیک باشه قرادار فسخ میشه

بعدم این آدمی که به شما گفته ماهی ۲۰ برای فیلم برداری خیلی زرنگه معلومه آدمی نیست که آزمایشی براتون کار کنه

ادیتور فیلم هست ادمین نیست درواقع ادمین خودم میشم پیجم دست خودمه و مدیریتش با خودمه فیلمای خیلی قشنگ ...

آهان اگر اصلا ادمین پیج نیست که درمورد فالور و اینا نمیخواد بگی ....در واقع ببین شما میخوای طلا بفروشی بهش بدی چه تضمینی وجود داره که برات حتما مشتری میاد ؟؟؟ یکماه آزمایشی کار کنی با حقوق کم اگر برات مشتری اومد و دیدی برات میصرفه اونموقع طلا بفروش