2777
2789
فراموش کردی اینجا ایرانه..توکشورما هیچی قابل پیش بینی نیست...صبح وشب در حال سورپرایز شدنیم😑🥴

چرا همش اینجا ایرانه ؟ چرا نمیگی ریس جمهور. اینطور هست ؟ آیا در زمان دولت قبل. در عرض یکسال اینقدر گرونی داشتیم انصاف داشته باشیم. البته. حق ما مردم که فریب اصلاح طلبها را همیشه خوردیم بدتر از اینها هست . و این اولشه نقشه شوم و کثیفی که برای ایران کشیدن. که برای بدتر از فلسطین و لیبی سر ایران میارن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا همش اینجا ایرانه ؟ چرا نمیگی ریس جمهور. اینطور هست ؟ آیا در زمان دولت قبل. در عرض یکسال اینقدر ...

یواش تر بابا مگه دولت قبل مکانیزم ماشه فعال بود مگه جنگ شد مگه درگیری بود هر چی میکشیم از همونه افغانیارو ریخت کشور رو به فنا داد

سلام میشه ی کم باهاتون حرف بزنم

سلام عزیزم در خدمتم بفرمایید

اگر دوست داشتین درخواست دوستی بفرستید صحبت میکنم باهاتون

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خونه دیگه گرون تر از این نمیشه که.

چرا نمیشه؟

من چند ماهه دنبال خونه ام توی همین چند ماه حدود ۵۰۰-۶۰۰ گرونتر شده

اونجایی که مد نظرم بود نمیتونم بخرم مجبور شدم برم محله دیگه

البته ما تهران نیستیم.

عزیزم به نظرتون همون مردم خونه نمیفروختن طلا الان پایین بود نه جانم چه بهتر اگه اقتصاد بلده بفروشه س ...

چرا فکر کردید من از رو غرض ورزی و کینه، کامنت گذاشتم؟!

انشالله ک سود کنن،هیچ وقت ضرر کسی رو نمیخوام.

گفت تا چ حد بالاتر میره،گفتم خودت فکر کن، وقتی خونه میفروشن و طلا میخرن،حدس بزن آینده چ خبره.

من خونه اولی هستم با وام مسکن و فروش ماشین و طلاالان میتونیم بخریمچون خونه افزایش قیمت نداشته ولی طل ...

برا خرید خونه آره،شرایط خوبیه،،چون فروشنده خونه زیاد هست،قدرت انتخابت بیشتره،شرایط فروششونم منعطف تره.

برا خرید خونه آره،شرایط خوبیه،،چون فروشنده خونه زیاد هست،قدرت انتخابت بیشتره،شرایط فروششونم منعطف تر ...

آره خداروشکر بعد از ۱۳ سال میتونیم خونه دار بشیم

شاید بعد از فروش طلاهام طلا گرونترم بشه ولی

مهم اینه یه سقف بالا سر منه.که به نام منو شوهرمه

خیلی بده بی سرپناه بودن

آره خداروشکر بعد از ۱۳ سال میتونیم خونه دار بشیمشاید بعد از فروش طلاهام طلا گرونترم بشه ولیمهم اینه ...

خداروشکر،،انشالله ک همونی بشه ک باب دلته

انشالله خونتون پربرکت و سلامتی و دل خوش🌱

هنوز گرون نشده،ی مدته راکده،چون خرید و فروش خییلی کم شدهپله بعدی تورم،قیمت مسکنه

قیمت مسکن بالا هم بره فکرنکنم کسی بتونه بخره مردم تو سیر کردن شکم موندن... و اینکه طلا تا عید گرمی ۲۰ میشه میگن