2777
2789
عنوان

از کار خونه بدتون نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 36 پست
منم دائم تمیزکاری داری حتی میخوام برم تا دستشویی سر راهم هر چی باشه مرتب میکنه دائم کفش جمع میکنم د ...

منم دقیقا همین کارو میکنم بخدا

باز

چند تا خرابکار هستن که حال تو بگیرن

معجزه شکر گزاری...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره بعد که تمیز شد خیلی کیف میکنی ولی لعنتی دو روز بیشتر دوام نمیاره همون وضعیته

باز خوبه دوروز دوام میاره شما😂من همون رو سریع تا دخترم و شوهرم میرسن کن فیکون میشه .دختر ۶ساله ،مرد خرس گنده ی ۳۴ ساله ک از دخترم بدتره.تازه یکی دیگه هم قراره اضافه شه رسما داغونم

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

واقعا تموم نداره.

هنوز بری تو جامعه میپرسن شغلت چیه ؟ کجا کار میکنی ؟ و ...

:(

بعد بین خانه دار و خانم شاغل کلی فرق میزارن . حالا هی بگیم ما زیاد کار میکنیم تو خونه و از صبح تا شب کار میکنیم . ولی میگن به هر حال در جامعه و اجتماع شاغل محسوب نمیشی

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چرخه عبث نیست! هم به حد معقولش ضروریه و هم ارزشمند.منتهی نباید تمام بار کارهای خانه بر دوش یک نفر با ...

هیچ پیشرفت و دست آوردی نداره کارهای خونه،چجور عبث نیست؟!باید انجام بشه و لازمه وگرنه نمیشه زندگی کرد ولی بیحاصله و تکراریه و تموم نمیشه...هر روز باید ظرفها رو شست نه ظرف های کثیف تموم میشن نه ظرف های شسته شده همیشه تمیز میمونن و نه هر روز ظرف شستن چیزی رو به شخصیت من اضافه میکنه پس عبث هست و اجبارا هم باید انجام بشه

هیچ پیشرفت و دست آوردی نداره کارهای خونه،چجور عبث نیست؟!باید انجام بشه و لازمه وگرنه نمیشه زندگی کرد ...

دستاورد به چی میگین؟! حتما باید یک کاپ قهرمانی دستتون بدن تا حس کنید کار بیهوده ای نکردید؟!

اساس اخلاقی ما می گه خیر رسوندن به انسان ها از اساسی ترین دستاوردهای اخلاقی زندگیمونه.

و قطعا کسی که برای سالها مسبب پیشبرد امور یک خانه بوده خیر بزرگی به خانواده اش رسونده و کارهاش مثمر ثمر و شایسته تقدیر هستند!

دستاورد به چی میگین؟! حتما باید یک کاپ قهرمانی دستتون بدن تا حس کنید کار بیهوده ای نکردید؟! اساس اخ ...

دستاورد یعنی کاری که انجامش امروز من رو از دیروزم بهتر کنه و مشخصا با شستن ظرف برای من یکنفر بدست نیمده...ترجیح شخص من انجام دیگه کارهای مثمر ثمر نه یه چرخه تکراری و بیفایده از کار خونه...

😐😐بخدا جدی ❓

بله عزیزم

چون خودمم شاغلم

اگه تقسیم کار نباشه که له میشم

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴