2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بعید و پیچیده اسمخصوصن اخرش نهایتش بخوان اونو زمین بزنن اصلا چور میتونن قدرتو ازش بگیرننه نه مخ ...

فکر کنم پیامم نیومد

اسون ترین مثالش اینه خواهرشوهرا بشینن کنار برادرشون تو گوشش بخونن تا زنش کار نکنه یا همراه دوستاش بیرون نره و درس نخونه

واسه بعضی خانوما له کردن همجنس های خودشون اسون تر از موفق شدنه

همچنان امیدوار

این حسادته که باعث زن ستیزی میشه باید حسود نباشیم و به بچه هامونم یاد بدیم و به وپسرامونم رفتار درست ...

ما که با حسادتمون مشخص نمیکنیم کی شوهر کی بشه؟

شوهر چطور با زن رفتار کنه؟

قانون رو با حسادت نمینویسم؟

دین رو با حسادت نمی نویسیم؟

بنظرم منطقی نیس

فکر کنم پیامم نیومداسون ترین مثالش اینه خواهرشوهرا بشینن کنار برادرشون تو گوشش بخونن تا زنش کار نکنه ...

عزیزم این بخشو گفتم

خودمم برا یکی دیگه ریپ زدم گفتم

آره فقط همین بخشو موافقم و بنظرم ظلمه...

من فکر میکنم زن ستیز ترین زنان جامعهمادر شوهر ها و خواهر شوهر هانموافقی با نظرم؟

نه موافق نیستم چون هر زنی بچه دار شد یکروز خودش مادر شوهر یا خواهر شوهر میشه .

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

نه موافق نیستم چون هر زنی بچه دار شد یکروز خودش مادر شوهر یا خواهر شوهر میشه .

و بخاطر برادرش اینکارو با همجنس خودش انجام میده و بهش ظلم مییکنه

دیگه ریپ نمیزنم نظرم اینه

تفاوت نظرم طبیعیه

موفق باشی عزیزم...

عزیزم این بخشو گفتم خودمم برا یکی دیگه ریپ زدم گفتمآره فقط همین بخشو موافقم و بنظرم ظلمه...

عزیزم تو محل کار یا دانشگاه همین خانوما زیراب همجنس خودشونو میزنن واسه پسرا

همچنان امیدوار

تو اون تاپیک واقعا مشخص مرد مشکل روانی داره

من حتی تو فامیل یکیو سراغ دارم اینجوری بود و زن بود ، بنظرم اسی باید خیلی دنبال دکتر بگیره

ولی در کل واژه زن ستیزی و این حرف های فمنیستی و فلان تو زندگی مشترک واقعا جواب نمیده. تو توی یک زندگی مشترکی ، حق خواهی ها اونم با اون لحن تند فمنیستی فقط باعث میشه تو ایرانی که کل ذهن ها نسبت به زن مطلقه خرابه ، خودتو یا طرف مقابلی که نصیحتش میکنی رو تو دردسری بندازه که فرسایش روحی داره.

اگر کیس و شوهر ادم خوبه که خیلی عالیه و بهترین کار حرف زدنه و اگه کیس کمی از نظر باوری مشکل داره راه حل کار کردن و پیاده کرده سیاسته اگه طرف خیلی فرد وحشتناکیه که به هیچ صراطی مستقیم نیست زن اون موقع با جدا شدن خودشو نجات داده

ارزو های بزرگ ،