2777
2789

✨❧🔆✧ ﷽ ✧🔆❧✨

سلام پدر مهربانم

❣مهدے جان♡

🌸 شنیدهام که گفتهاید: «خانهای که در آن قرآن تلاوت میشود، به آسمان نور میدهد، همان طور که ستارههای آسمان زمین را نورانی میکنند.»

□ و حالا که فهمیدهام تو باطن قرآنی و قرآن بدون تو تنها نوشتههایی روی کاغذ است، یقین کردهام که راز نورانی شدن خانهها، انتشار نور تو با قرآن است.

🌸 مگر میشود تو در جایی حاضر شوی و آنجا نورانی نشود؟ قرآن اسم رمزی است برای حضور تو در خانههای ما.

□ ما قرآن که میخوانیم، تو را صدا میزنیم، تو وقتی میآیی، خانهمان نورانی میشود؛ به قدری نورانی که آسمان هم از خانههای ما نور میگیرد.

🌸 آسمانیها منتظرند تا نور تو با قرآن خواندنهای ما به آنها برسد. حیف است که اهل آسمان را چشم انتظار نور تو نگه داریم!

□وقتت بخیر نور زمین و آسمان♡🌸

الهی صاحب ما را برسان🌹

📌محسنعباسیولدی

اللهمعجللولیکالفرج

التماس دعا🤲

🌹 مسئله‌ى فلسطین، مسئله‌ى اوّل دنیاى اسلام است. ما یقین داریم با ادامه‌ی مبارزات مردم مسلمان فلسطین و حمایت جهان اسلام، فلسطین به فضل الهی آزاد می‌شود و بیت‌المقدس و مسجدالاقصی و سایر نقاط آن سرزمین اسلامی به آغوش جهان اسلام باز می‌گردد؛ ان‌شاالله. 🌹از سخنان مقام معظم رهبری حفظه الله تعالی🌹 

فدات بشم یا ابا صالح

◀️امروز یکی برام تعریف کرد داشتم نمازشب میخوندم ، گفتم یعنی امام زمان عج مارو دید؟ روضه مون دید؟
بعد نماز اومدم خوابیدم ، خواب دیدم آقایی اومد گفت حضرت مهدی عج به منزل همه (کسانیکه روضه میگیرن) سر میزنن و همه رو میبینن و ان شاالله بزودی تشریف فرما میشن😍

◀️تشرفات
✍🏼قاضی زاده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا مهدی امام عزیزم امام غریبم ۷سال داره میشه ک درحسرت فرزندم ومنتظرم روزی ک اگرمسرداربشم اسم شمارو بزارم روی فرزندم واگردختر داربشم اسم مادرت رو بزارم یامهدی بحق دل مادرت بحق دل عمه عزیزت دل منم شاد کن حرف مردمو روی من ببند

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

یا مهدی امام عزیزم امام غریبم ۷سال داره میشه ک درحسرت فرزندم ومنتظرم روزی ک اگرمسرداربشم اسم شمارو ب ...

ذکر ۱۰ صلوات به نیابت شما تقدیم حضرت

صبر کن که خودشون تو راهن

والله چیزی نمانده

خودشون که بیان هیچ غمی نیست

حاجتت میدونه چیه آقا ❤️

ذکر ۱۰ صلوات به نیابت شما تقدیم حضرت صبر کن که خودشون تو راهن والله چیزی نمانده خودشون که بیان هیچ غ ...

ممنونم ابجی مهربونم خدا اجرخوبیتوبده زود

منم صبوری میکنم وامیدم بخداست دیگه هرچی خودش صلاح همون بشه عزیزم

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚