2777
2789
عنوان

دوستان نظر بدین این مرد و با خروپوفاش چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3079 بازدید | 242 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بالشتشو تکون بده

خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر                                     پ ن.  بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد 

این خاطره رو یه دکتر پزشکی قانونی تعریف کرده بود : یه پیرزنی از دست خر و پف شوهرش به تنگ اومده بود ، یه بار نصفه شب پا میشه یه مقدار دنبه آب میکنه و میریزه تو دهن شوهرش که موقع خواب باز بوده و همین باعث خفگی شوهره میشه و زنه از دستش راحت میشه !!!! باور کنید که واقعیت داره

بالشتشو تکون بده

عزیز دلم چقدر تکون بدم دیگه تازگی بده کارم میکنه دعوا میکنه هیچ اخلاق ندارن متاسفانه بخدا فقط از ترس آبرو دارم تحملش میکنم وگرنه یه آدم مشروب خور و بد اخلاق زندگی کردن ندارن بعد سنی هم نداره سی پنج سالشه هر شب با بوی دهنش بوی زهر ماری سپری میکنم یعنی فندگ بزنم اینقدر میخوره آتیش میگیره همه جا مجبورم بسازم و هیچ دم نزنم از همه چی دلم پره🥹

این خاطره رو یه دکتر پزشکی قانونی تعریف کرده بود : یه پیرزنی از دست خر و پف شوهرش به تنگ اومده بود ، ...

مطمعنن شوهرش خیلی پیر بوده که نتوانسته بیدار شده و خفه نشه

چون پیر بوده دیگه نتونسته واکنش نشون بده

سخته اون خانم درک میکنم واقعا سخته مگه آدم چقدر صبر و تحملش میکشه ولی دیگه درسته نبوده که اینکار کرده جنون بهش دست داده آخه سن بالاها عصابشون ضعیف تره به مراتب

شوهرمنم همینه من بیدار میکنم میکم به پهلو بخواب به پهلو میخوابه خیلی کمتره ولی اگه طاق باز بخوابه همه رو از کنارش فراری میده

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بخدا که منم که دیوونه شدم عذاب میکشم صبح که میره من تازه باید بخوابم بعد تازه فروشم میده که چرا تا ظ ...

خوب چرا جات رو عوض نمیکنی؟ برو یه جا دیگه بخواب.

من شوهرم فقط چندماه اول ازدواج کنار هم خوابیدیم بعد به این نتیجه رسیدیم که مزاحم خواب هم هستیم دیگه جدا خوابیدیم

خوب چرا جات رو عوض نمیکنی؟ برو یه جا دیگه بخواب. من شوهرم فقط چندماه اول ازدواج کنار هم خوابیدیم بعد ...

این آقا شکاکه بد دله چند بار یواشکی رفتم تو حال هزارتا داستان سر هم کرد منم دیگه صبح تا ظهر میخوابم خدا چرا منو نمیکشه خرخر کردنش به کنت بوی اون زهر ماری هم بکنار از چی بگم که دلم از همه چی پره

شوهرمنم همینه من بیدار میکنم میکم به پهلو بخواب به پهلو میخوابه خیلی کمتره ولی اگه طاق باز بخوابه هم ...

باز خوبه به پهلو میخوابه بهتره ...از من هر طور بخوابه خرخر میکنه

هووووف کلن انگار یه جور مریضیه این خرخر. درمان نداره

سلام

اتفاقا درمان داره

بره دکتر براش تست خواب مینویسه

ومشکلات خوابش رو برطرف میکنه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
سلاماتفاقا درمان داره بره دکتر براش تست خواب مینویسهومشکلات خوابش رو برطرف میکنه

آبجی یه ساله که التماس کردم نیومده دکتر شما قرصی چیزی سراغ نداری بهم بگی برم بخرم براش بخدا ثوابه