2777
2789
عنوان

دوستان نظر بدین این مرد و با خروپوفاش چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 12078 بازدید | 324 پست
هی خواهر از اول زندگی زبونم مو درآورد قبول نمیکنه بیاد دکتر اصلا خودش میگه من مشکلی ندارم نمیدونم چ ...

بگو من مشکل دارم بیا با هم بریم ..نگفتی بالشت زیر سرش چطوره؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیدار شدنی در وقت مناسب ازش بپرس ببین از بینیش میتونه نفس بکشه یا دهنش؟؟؟ شاید پلیپ بینی داره که با ...

عزیز این دهنش بسته است از دماقشه خیلی وحشتناکه خدا نصیب نکنه

والله شیش تا بالش دارم همشون امتحان کردم درست بشو نبوده تازه خونه فامیل با هر بالشی امتحان کردم نشده که نشده تازه اینقدر بهش گفتم دیگه بهش بر میخوره

والله شیش تا بالش دارم همشون امتحان کردم درست بشو نبوده تازه خونه فامیل با هر بالشی امتحان کردم نشده ...

قهر کن شبا برو اتاق جدا بخواب .رابطه نگیر باهاش .

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

عزیز این دهنش بسته است از دماقشه خیلی وحشتناکه خدا نصیب نکنه

در وقت مناسب صحبت کزدنی بگو گرانشی توی اینستا یه کلیپی بود دکتره میگفت وقتی یکی خروپف میکنه یعنی اکسیژن رسانی به مغزش کم شده و باید بیدارش کنین . بزن به در نگرانی که اگه چیزیت بشه من چیکار کنم بریم دکتر ببینیم چیکار میشه کرد

رفیق شوهرم اینطوری بود دیگه زنش میخواست طلاق بگیره رفت دکتر عمل کرد فک کنم لوزه داشت،دیگه خوب شد زنش ...

چقدر شوهره با شعور بوده که عمل کرده این آقا الان دیگه اگه بگم خر خر میکنی عذاب میکشم انگار فوش ناموسی بهش دادم جبهه میگیره

در وقت مناسب صحبت کزدنی بگو گرانشی توی اینستا یه کلیپی بود دکتره میگفت وقتی یکی خروپف میکنه یعنی اکس ...

خخخخخ ممنون که راهنمایی کردی ولی این یه ساله با هر زبون و راهکاری بوده انجام دادم دیگه الان جرعت ندارم انگار بهش بر میخوره😥

خخخخخ ممنون که راهنمایی کردی ولی این یه ساله با هر زبون و راهکاری بوده انجام دادم دیگه الان جرعت ندا ...

من همسرم خروپف میکنه البته پلیپ بینی داره کلا میرم اتاق دیگه میخوابم بعد یمدت خودش گفت اینجوری که نمیشه جدا میخوابیم بریم دکتر تموم شه... شمام امتحان کن الان خروپف میکنه برو یه اتاق دیگه اگه نیس برو پذیرایی در اتاقم ببند که صدا کم بیاد

آبجی یه بالش محکم و سفت و بلند اولش بود توش خالی کردم نرمترش کردمو سبک تر هیچ عوض نشده خونه فامیلم با هر بالشی بازم تغییر نمیکنه فقط کاش قرصی دارویی بود خوب میشد

چقدر شوهره با شعور بوده که عمل کرده این آقا الان دیگه اگه بگم خر خر میکنی عذاب میکشم انگار فوش ناموس ...

کوتاه نیا

بگو آسایش ندارم شبا از دستت

این مرده زنش دیگه پیشش نمیخوابید

البته بگم شوهره چاقم بود

آدمای چاق خر خر دارن

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون