2777
2789
عنوان

بقایای سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 43 پست
نميدونم چرا دكترا اينطورن😔😔😔 من پهلو راستم سوزش داشت وهميشه داغ بود دكتر نكبت برام هيوسين نوشت ب ...

واقعا نمیشه بهشون اعتماد کرد

هرچه در خاطرم آید تو از آن خوبتری...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان

منم جنینم رو از دست دادم و دکتر گفت تا شنبه پیاده روی زیاد داشته باش شاید به خونریز افتادی

به توصیه دوستان دمکرده دارچین و زعفرون با عسل خوردم 

فقط نمیدونم گرمیش خیلی زیاد بود یا چیز دیگه سرم داغ شده و یکم سرگیجه گرفتم

طبیعیه 

بازم بخورم یا نه صبر کنم تا برم دکتر

سلام دوستان منم جنینم رو از دست دادم و دکتر گفت تا شنبه پیاده روی زیاد داشته باش شاید به خونریز افت ...

من خيلي گرميجات خوردم اما ماكانم ميگه زياديش رحمو خشك ميكنه وباعث نازايي ميشه

بنظرم برو قرص بده بهت زير زباني يا واژينال

من خيلي گرميجات خوردم اما ماكانم ميگه زياديش رحمو خشك ميكنه وباعث نازايي ميشه بنظرم برو قرص بده بهت ...

مرسی عزیزن

آخه دکتر خودم گفت تو بیمارستان اجازه نداریم قرص بدیم باید بستری بشید منم امکانش رو ندارم دنبال دکتر غرب تهران هستم که برام قرص بنویسه تو خونه انجام بدم

این درد زیردل و تیرکشیدن و لکه بینی وقتی از هفته های اول بارداری عبور میکنی خیلی مهمه. دکترم این رو خیلی میپرسیدمیگفت برای ما علامته. من هم لکه بینی داشتم که معلوم شد جفتم پایینه و اوضاعم خوب نبود. خواهرم هم درد زیر دل و لکه بینی داشت همین حدود سن شما. ایشون طول سرویکسش کوتاه بود. دکترش متاسفانه توی سونو اصلا این آیتم رو نخواسته بود و وقتی خیلی به خونریزی افتاد تازه فهمیدیم که از وقت سرکلاژ هم گذشته بود. دو روز بیمارستان بستری بود و بعدش کلا استراحت مطلق.

این درد زیردل و تیرکشیدن و لکه بینی وقتی از هفته های اول بارداری عبور میکنی خیلی مهمه. دکترم این رو ...

منم از اوا دل درد و لکه بینی داشتم ولی دکترم نفهمید علتش چیه و متاسفانه این اتفاق افتاد😔

هرچه در خاطرم آید تو از آن خوبتری...