2777
2789
عنوان

از خواب شانس نیاوردیم🤣🤣😭😭🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ خواب تر تمیزیاونوقت من خواب میبینم سرم هواست پاهام رو زمین دست پا در آوردن

🤣🤣🤣🤣تا حالا تو خوابت جلو بیمارستان وسط خیابون سگ زاییدی؟؟تازه مرده بود بعدش انداختم آشغالی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من کابوس دیدم

خواب دیدم یه مرد که پشتش مثل عقرب هست انگشت های یه مرد دیگه رو بریده بود اون مرد عقربی هم خیلی بزرگ بود من تو خواب اون رو دیدم سکته کردم داشتم از دستش فرار می کردم خیلی خواب ترسناکی بود تو خواب احساس بدی داشتم

من کابوس دیدم خواب دیدم یه مرد که پشتش مثل عقرب هست انگشت های یه مرد دیگه رو بریده بود اون مرد عقربی ...

منم پریروز بود فک کنم یه خوابی دیدم نمیشه همشو تعریف کرد ولی وقتی بیدار شدم نفس نفس میزدم اينجاشو بهت بگم که یه عروسک ترسناک تسخیری بود سکته کردم

پاشو قرص خوابی چیزی بخور اینطوری نمیشه رد میدی از بی خوابی

فکر کن خوابم برد دیشبی خواب از ترس اینکه نرم روی گونم همچین پریدم از خواب دبگه امروز کلا سردردم بخدا گرفتار کردم خودمو این همه هزینه الکی زندگیم جهنم شده دوشبه

منم پریروز بود فک کنم یه خوابی دیدم نمیشه همشو تعریف کرد ولی وقتی بیدار شدم نفس نفس میزدم اينجاشو به ...

واااااای چه خواب ترسناکی

من همیشه خواب می بینم ، خواب های چرت و پرت

یه بارم خواب یه جن دیدم که شکل یه زن بود توی خواب می دونستم این زنه جن هست بعد همش توی خواب سوره توحید و آیت الکرسی می خوندم مامانم میگه می شنیدم توی خواب صدا در میاوردی

من و مامانم همیشه خیییییلی خواب می بینیم دیوونه شدیم ،

خسته شدیم از دست این خواب ها و کابوس ها

شما هم مثل ما هستید؟؟؟

شما هم همیشه خواب می بینید؟؟

من و مامانم یه شب نیست که خواب ندیده باشیم