2777
2789
عنوان

هر کار میکنم ازدواج نمی کنم من دیگه تموم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 98 پست
تو اپلیکیشن آدم و حوا ثبت نام کنخودت خودتو به معرفا بسپریا اگه دوستی داری بگو بسپرنت مساجد یا امامزا ...

آخه دلم می خواست همسر آیندم منو بی واسط ببینه و عاشقم بشه... اما حالا من باید دست بکار بشم..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یاد دادن نمیخواد عزیزم از چند تا دایرکت مدل حرف زدن طرف دستت میاد، اگر قصد سواستفاده داشته باشه الکی ...

مشکل اینه من اصلا نمیتونم اعتماد کنم همون اول پیام میدن سرد جواب میدم میگم نکنه سرکارم بزارن به ریشم بخندن .... مثلا آشنایی یا فامیلی بخواد سرکار بزاره

مشکل اینه من اصلا نمیتونم اعتماد کنم همون اول پیام میدن سرد جواب میدم میگم نکنه سرکارم بزارن به ریشم ...

پیج جدید بزن تابلو نباش، تا معاشرت نکنی شوهر گیر نمیاد ، دوستم رسید ب38سال، گفتم بنده خدا تا کسی رو نبینی نشناسی شوهر از در غیب نمیاد که ، دوسه ماهه تو مجازی یکی پیدا کرد طرف پسته دار بود تاجر بود رفت سر زندگیش

خدابیامرزه مادرتونو ایشاا... توامازدواج میکنی نگران نباش تلاشتو بکن اما ناامید نشو باباتم خدا بزرگه ...

باور کن من از تنهایی نمیترسم من خیلی وقته دلم تنهاست سالها

اما داره تنهاییم علنی میشه یعنی فامیل متوجهش میشه و این از شلاق دردناکتره برام

مرسی از دعای قشنگت منکه از حضرت ابوالفضل قسم دادم تاااا کلی نذر جواب نداده اما لاز ناامید نمیشم خداکنه به دعات خدا نگاهم کنه

ایشون کاملا درست میگن،خیلیم کار خوبیهوالا ما یه دانشجو داشتیم سر کلاس جلو همه به استاد مرد میگفت برا ...

من خودم اول بر میخورد بهم اما الان می بینم روابط دوستی که گناهه غیر از گناهش اسیب زنندس ، چقدر آزادانه و راحت گفته میشه اما شوهر یا زن خواستن که خلاف نیست و تازه مقدسم هست نه !!!

اگر کسی دوست بشه با جنس مخالف چیزی نمیگن اما کسی بگه زن یا شوهر میخوام مسخره میکنن ...

به عنوان یه پسر میگم شما هیچ مشکلی نداری . وضعیت خرابه دیگه ما جرات نمیکنیم اسم ازدواج بیاریم انقدر ...

شدنش میشه هر چند سخت من ماهی دوتا خواستگار دارم اما جور نمیشه...