2777
2789

مادرم مرد یه داداش فقط دارم که میخواد ازدواج کنه پدرم پیر و مریضه

من تنهام تو خونه ۳۱ سالمه هر دری بگید زدم هر کاری کردم باید برم خواستگاری برای داداشم راستش نه نا دارم نه روحیه یه اتفاق خوبیه اما برای من ناراحتتیه

موندم چطور ابراز شادی کنم که نشون ندم ته دلم غمه

من از خدامه و آرزومه کاراشو کنم اما دلم میخواست متاهل باشم همه دوستام بچه دارن دو تا من تو ساده ترین مسئله دارم التماس می کنم خدا رو

می دونید من شوقی برای خودم ندارم چون روحم پیره اما دیگه دلم میخواد ازدواج کنم تا کسی تنهایی منو نبینه وگرنه ذوقی نیست تموم شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به دوتا از دوستام همین پیشنهاد کردم با همین روش ازدواج کردن رفتن سر زندگیشون، به توهم میگم تو مجازی یکم بگرد دوری نکن از آدم ها ، مجازی بخت خیلی ها رو باز کرده ، پیدا میکنی هم سطح هم فکر خودت رو

تو اپلیکیشن آدم و حوا ثبت نام کن

خودت خودتو به معرفا بسپر

یا اگه دوستی داری بگو بسپرنت

مساجد یا امامزاده های شهرتون برو بپرس معرف میشناسن شمارشونو بگیر خودتو معرفی کن

دیگه خودت باید تلاش کنی اصلنم خجالت نکش این کار نه تنها بد نیست خیلی هم خوبه

یه چیزی بگم اینو یه مشاور میگفت میگفت ۳۰ به بالا ها نگران نباشن من تو مشاوره هام می بینم سن ازدواج ت ...

مسئله سن نیست فقط خانوادم رفتن من تنهام...

چهار نفر بودیم مامانم مرد داداشم زن بگیره من و بابام میمونیم

اگر پدرم پدری بلد. بود من واقعا حس این خلا الانو نداشتم اما صفره صفر فقط روزی دوبار بام ثحبت می کنه ناهار بذار شام بذار

خب من با کی صحبت کنم تو خونه

دارم اما نمیشه

چرا نمیشه؟

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
به دوتا از دوستام همین پیشنهاد کردم با همین روش ازدواج کردن رفتن سر زندگیشون، به توهم میگم تو مجازی ...

میشه بهمون یاد بدی چطوری اخه تو اینستا من خیلی میترسم طرف فیک باشه یا بخواد سرکار بزاره برا همین اصلا نمیتونم اعتماد کنم