2777
2789
شما حس ششمت قویه؟میشه بگی چی از اون احساس میکنی؟ن من ازش فاصله گرفتم ک آسیب نبینم،ا م مغروری بود،انت ...

نمیدونم قوی هست یا نه

میشه بگی کسی که تو دوسش داشتی چرا این همه از بودنش و اوکی شدن باهاش ترس داشتی

چون معمولا ادم درست زندگی ما اینقدر مارو حس ناامنی نمیرسونه

بلکه بهمون حس امنیت و آرامش مطلق میده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کسی ک بهش فکر میکنم چی حس میکنید؟رو چه مودی هست؟سلام

ُسلام عزیزم ببخشین من حس ششمی نیستم فقط از روو ظاهر ادمهاا انرژی منفی و مثبت میگیرم نمدونمم درسته یا غلط

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی🥲غصه(پاییز۴۰۴) اینروزام اینه که چرا زمانی نیستم که اماممون حاضر باشن 😔کاش اون زمون بودم که حضرت زهرا بودن حضرت زینب بودن میرفتم پیششون یه دل سیر دردودل میکردم میگفتم خانوم جان دردام و دوا کن برام دعا کنین خانوم جان ایشوندست به سرم میکشیدن 😔😭

نمیدونم قوی هست یا نه میشه بگی کسی که تو دوسش داشتی چرا این همه از بودنش و اوکی شدن باهاش ترس داشتی ...

استادم بود و ارتباط های مشترکی ک بود ایجاب میکرد

بنا به این دلیل ک همه ی دخترا سعی دارن نزدیک بشن

ترجیح دادم دور بشم چون نمیخاستم مثل بقیه باشم

اونم با رفتارش منو مطمئن کرد ینی از دستش در میرفت گاهی

برا همین انگار بین حفظ فضای رسمی و درگیر نشدن احساسی گیر بود

گاهی سرد گاهی گرم

و نمیخام ضربه بخورم فقط این نگفته موندن اذیتم میکنه

من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
اره دوریممم جدا شدیم

دروغ نگم حس میکنم اونطوری که میخواستیش تو رو نمیخواسته

تو پیامای بالا هم به بقیه گفتم

مطمئن باش ادم درست زندگی ما هرگز هرگز ازمون نه دور میشه نه جدا

اگه همجدا شه دلش طاقت نمیاره و برمیگرده

اگه به هر دلیلی برنگشت

یعنی دلش تنگ نشد یا نخواست یا نش

کلا به نظرم دیگه بهش فک نکن

استادم بود و ارتباط های مشترکی ک بود ایجاب میکردبنا به این دلیل ک همه ی دخترا سعی دارن نزدیک بشنترجی ...

از حرفات میتونم بفهمم دختره عاقل و فهمید ای هستی

و احتمالا تا حالا خیلی تلاش کردی دل به کسی نبازی

نمیدونم وایب بدی ازش نمیگیرم

اما گاهی ما چون خودمون به کسی حس خوب داریم رفتاراشو اونطور که دوست داریم تعبیر میکنیم و ممکنه با واقعیت فرق داشته باشه

اما به قول یکی از حس هیجکی مطمئن نباش تا با مامان باباش و گل و شیرینی نیومده خواستگاری

کلا همونطور که تا به حال فک کردی همون درسته

و میگن به وایب اولیه ای که از آدما میگیرید اعتماد کنید

وایب اولت ازش چی بود ؟

دروغ نگم حس میکنم اونطوری که میخواستیش تو رو نمیخواسته تو پیامای بالا هم به بقیه گفتم مطمئن باش ادم ...

اولین نفرا دیر فراموش میشن اجی الانم حسی ب اون صورت ندارم بهش ولی انگار یه گوشه از قلبم هنوز منتظرشه میدونی

خودش هر دوسه ماه یبار برمیگرده ولی حرفی از رابطه اینا نمیزنه نمیدونم میاد چیکارر کنه😐

راستش اینا قابل حدس نیست به بقیه هم گفتم هر کسی تلاش کرده باشه بله میشه تلاش ایمان ب خدا ایشالله که ...

اخه من مخالف اینم هر کی تلاش کرده میشه

این ی شعار الکیه ب نظرم برا شغلهایی ک مصاحبه داره اخه ما جون میکنیم تلاش میکنیم ولی مصاحبه هم تلاش میکنیم ی عده حروم خور رد میکنن چون پارتی نداری ب تلاش نیس همش ب خدا

نمیدونی چقد خستم از جنگیدن کاش دیگه نوبت ما بی کسا هم بشه کاش خدا این دفعه نتیجه تلاشمون بده خدا ازهر کی حق میخوره نگذره ک هعی باید تلاش کنیم و ب در بسته تو مصاحبه بخوریم

از حرفات میتونم بفهمم دختره عاقل و فهمید ای هستی و احتمالا تا حالا خیلی تلاش کردی دل به کسی نبازی نم ...

وایب اول یه پسر سر بزیر و مهربون وایب خوب ینی تو نگاه اول جذاب نبود مهربون بود برام

بعدها ک باهاش بیشتر اشنا شدم یه مرد لجباز مغرور و دیدم

و باهام راحت نبود،همیشه این معذب بودنه وجود داشت،فقط فرق من با بقیه این بود موضعش مقابلم بالا نبود

اما من شاید شیش یا هفت ماه اجازه ندادم به خودم ک بهش فکر کنم دیگه اخرا نمیدونم چیشد

و خب فاصله گرفتم چون ترسیدم

و همیشه مطمئن بودم به این راحتی نمیاد،شاید هیچوقت نیاد

میتونی بگی چه وایبی ازش درمورد خودم میگیری؟حال و هواش،احساسش،دلتنگی،بیخیالی

من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین