2777
2789

تو تاپیک پر بازدید دیدم خیلیا خانم رو برای کتک خوردنش مقصر دونستن،چون کیک خواسته یا از شوهرش پرسیده هرروز دوسش داره یا نه😐

نمی دونم چه طرز فکری دارید که باعث میشه اینا رو دلایل موجه برای کتک خوردن بدونید، یا چه فعل و انفعالاتی تو مغزتون رخ میده که فکر میکنید مرد اگه عصبانی شد میتونه روی زن دست بلند کنه😐😑

ولی خواستم بگم به شخصه هرروز این سوال رو از شوهرم میپرسم و شوهرم با خوشروئی جوابم رو میده و از ذوق من خودشم خوشحال میشه، مجرد هم که بودم همش از مامانم میپرسیدم🙄

اصلا این خودش یه نوع ابراز محبته! یعنی من خیلی دوستت دارم و به فکرتم پس از تو هم متقابلا میپرسم

و دیگه این که وقتی یه نفر خطای به اون بزرگی میکنه دیگه مهم نیست اول کی شروع کرده، چون واکنشش آنقدر تند بوده که با کنش اولیه همخوانی نداره و غیر طبیعیه. همسر ایشون نیاز به درمان داره، فقط همین.

کاش برای یه بارم که شده ملت ما از قربانی نکوهی دست بردارن😑

I will always love you❤️💖💗

اینطور افراد

یا تو خانواده ای بزرگ شدن که پدرشون اهل کتک بوده

یا خودشونم شوهری دارن که کتک میزنه

در غیر این صورت هیچ جوره منطقی نیست

که این موضوع برای یک خانم عادی سازی شده باشه!

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب نپرسه طرف وقتی میدونی شوهرش درگیری فکری داره هی گیر سه پیچ میده به چیز خب یکی به منم دائم ی چیز ب ...

خب بره مشکل روانیشو درمان کنه

اینکه اون درگیره یا مریضه ربطی به بقیه نداره

و مجوز کتک زدنو صادر نمیکنه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

خدایی اینکه هر روز از همسرم بپرسم منو دوست داری،احساس حقارت بهم دست میده....

خودش به زبون یا عمل بگه خیلی بهتره تا اینکه دائم من بخوام ازش بپرسم و خودمو بهش یادآوری کنم

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
وا بازم شمایی؟از این تاپیک میخوای به چی برسی دقیقا؟نکنه کاربری دوم همون استارتری؟؟؟

واقعیت به دو دلیل

اولیش حوصلم سر رفته بود و حرف تازه ای نداشتم😅

دومیش این که به نظرم این موضوع قربانی نکوهی خیلی باید راجع بهش اطلاع رسانی بشه به خاطر همین این تاپیک مو تکرار کردم😐😅🙏

خب نپرسه طرف وقتی میدونی شوهرش درگیری فکری داره هی گیر سه پیچ میده به چیز خب یکی به منم دائم ی چیز ب ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

چون رفته رو مخ باید اون کار رو کنه، دقیقا مخاطبم آدمایی مثل شما هستن😑

خدایی اینکه هر روز از همسرم بپرسم منو دوست داری،احساس حقارت بهم دست میده....خودش به زبون یا عمل بگه ...

خودشم خیلی میگه ولی آدم گاهی دلش میخواد خودشو لوس کنه خب😅

والا خیلی عجیبه برام که بعضیا استارتر اون تاپیک رو سرزنش میکردن،حتی بیشتر از کار آقا اونا برام عجیبن

خب دیگ مرد بد ندیدی لابد ک ازش بترسی خوشبحالت

ما همانند شیشه بودیم اگر پاکمان میکردند میدرخشیدیم اما آنها شکستند ما هم بریدیم دیگه گله ای نمی ماند