2777
2789
عنوان

اگه زنی با این شرایط از خونه شوهرش فرار کنه و ب یجای امن پناه ببره

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۳دارم ولی انگار ندارم ... هیچکس پشتم نیس

یعنی خونه ای که توش ادم های معتاد وبی خانمان هستن ، امن تر از خونه خودت با پدر مادرته ؟

هیجانی تصمیم نگیر

فقط خونه پدری هست که درش تا همیشه به روی ادم بازه

برو اونجا همه چیو بگو بهشون

من بمیرم برات ...خودمم همین بودم حتی زنگم زدم ب اورژانس اجتماعی ...حرفاتو با پوستو گوشتم درک میکنم... اگه ازونما جواب نگرفتی شنیدم امام جمعه شهر خیلی کمک کنندست حرفشون خیلی برو داره پناه ببر بهشون یا ب دادستان دادگاه مستقیم مراجعه کن بگو ترس از جونت داری نامه بزنن ب بهزیستی...چقد میفهمم احوالاتتو تمام روزای سیاهم اومد جلو چشمم

یعنی خونه ای که توش ادم های معتاد وبی خانمان هستن ، امن تر از خونه خودت با پدر مادرته ؟ هیجانی تصمیم ...

صد بار گفتم خواهر ولی وضعم الان اینه شدم تو سری خور و کتک خور صدامم نباید در بیاد

من بمیرم برات ...خودمم همین بودم حتی زنگم زدم ب اورژانس اجتماعی ...حرفاتو با پوستو گوشتم درک میکنم.. ...

خدا نکنه فداتشم 🫂

زنگ زدین به اورژانس اجتماعی چیشد تو نستن کمکتون کنن؟🥲

حتما میکنم این کارو توی همین چند روز ...

همین الآنم افسردگی حاد دارم بچه بیاد بدتر میشم با ال دی حامله شدم انگار خدا هم با من سر لج افتاده 😔

عزیزم قطعا حکمتی توش هست

شاید بخاطر فرزندت قراره برکت معنوی زیادی بیاد تو زندگیت و حال روحیت بشدت تغییر کنه

اون طفلک رو قربانی گاو بازی پدرش نکن

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خدا نکنه فداتشم 🫂زنگ زدین به اورژانس اجتماعی چیشد تو نستن کمکتون کنن؟🥲حتما میکنم این کارو توی همین ...

زنگ زدم بله خانومه گفت برو کلانتری قاضی کشیک داره شکایت کن ولی خب شوهرم درو کلید کرده بودو مدارکمو برداشته بود تو تموم کتک کاریا روالش همینه تا من نتونم پزشک قانونی اینا برم ...تهش گریه و غذر خواهی میکنه روز از نو ...من ترسو بودمو ضعیف تو نباش قربون دلت برم دنیا بزرگه بالاخره یه جا برای تو هست ک شبا اروم بخوابی ...ب مردایی که تو این راه سر راهت قرار میگیرن اعتماد نکن گرگ گرسنه پره تو جامعه حتی تو لباس کارمندای دادگاه یا هرکسی ...جسارت داشته باش و خشک رفتار کن با این دست مردای هول

زنگ زدم بله خانومه گفت برو کلانتری قاضی کشیک داره شکایت کن ولی خب شوهرم درو کلید کرده بودو مدارکمو ب ...

بمیرم برات چقد شوهرت مثه شوهر منه اونم تا دعوا میکنیم درو قفل میکنه و کلا رفتارش عوض میشه.... اما منکه دیگه خوب بلد شدم بازیاشو ایندفعه گولشو نمیخورم

توی آینه به موهای کنده شده ی خودم نگاه میکنم یا دستم بر زخم پشت سرم میخوره و دردش تیر میکشه جیگرم میسوزه ...

بمیرم برات چقد شوهرت مثه شوهر منه اونم تا دعوا میکنیم درو قفل میکنه و کلا رفتارش عوض میشه.... اما من ...

من دور سرت بگردم منم موهام کنده شد تو دستاش موند اون همش یا گلومو فشار میداد یا سرو صورتمو مشت میزد کبودی داشت صورتم زخم برنمیداشتم اینا شاید تو این ۱۴ سال هر ماه تکرار میشد دو سه ساله کمتر شده دعوامون چون دیگه میدونه رفتم رفتم دیگه نه ابرو نه خانوادم به فکر هیشکی نخواهم بود ...کاش بودی بغلت میکردم همیشه دعام پشت سرته الهی که زخمای تنت که خوب شد زخم دلتم خوب شه اثری ازش نمونه ...حرفای بعدشون بیشتر از کتکا میسوزه ادمو و تو باید نقش بازی کنی تا بیشتر آسیب نبینی ...دلسوزش نشی من خیلی دلم براش میسوخت همش میگفتم روانیه دست خودش نیست بگذرن ازش ولی میدونی الان من موندمو یه تنه بیمار که همش بخاطر گذشتاییه ک کردم و ادامه داره ....جلوش سکوت کن وبرای رهاییه خودت برنامه بچین

من دور سرت بگردم منم موهام کنده شد تو دستاش موند اون همش یا گلومو فشار میداد یا سرو صورتمو مشت میزد ...

فدات بشم من آخه چقد زجر کشیدی تو 😔💔 بمیرم

نه نباید واسه اینا دل سوزوند فقط خودمون نابود میشیم و اونا روز به روز هارتر

فدات بشم من آخه چقد زجر کشیدی تو 😔💔 بمیرم نه نباید واسه اینا دل سوزوند فقط خودمون نابود میشیم و او ...

خدا نکنه عزیزدلم ...کاری از دستم ک برنمیاد برات هر وقت حس کردی دوست داری با کسی دردودل کنی کاری که از دستم برمیاد گوش بشم پای حرفات ،خیلی مراقبت کن از خودت