2777
2789

شوهری که بی دلیل کتک میزنه حتی با وجود حاملگی

فحاشی میکنه به جنون رسونده باشه طرف رو در حدی کتک بزنه که سر اون نفر خونی بشه یا دنده هاش خورد بشن خیلی بی دلیل و الکی بنظرتون بره ب یجای امن مثلا خانه ی امن که برای زنان و دخترای بد سرپرست ساختن عیبی داره کسیو نداره که بهش پناه ببره جز از بین بردن خودش و فرار راهی نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای وای

نه دیگه چاره ای نداری یه مدت برو بعدم شکایت کن

ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎            تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪                                                                                                             باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود! 

😔💔میرم ... توی همین چند. روزه برامم مهم نیست میخوان چی بگن حتی بگن با کسی رفته فقط جونمو نجات میدم

مشکل عصبی داره.!...؟...چرا اینکارارو میکنه؟.الان بارداری؟,💔

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
به شدت روانیه... خیلی بی دلیل سر کوچیکترین چیزی متاسفانه آره تو فکر سقطم 😔

کاش میدونستی دیوونه اس...جلوگیری میکردی

....الان سقط هم کنی....بیشتر روان خودت آسیب میبینه....افسردگی میگیری.....

کاش میدونستی دیوونه اس...جلوگیری میکردی ....الان سقط هم کنی....بیشتر روان خودت آسیب میبینه....افسردگ ...

همین الآنم افسردگی حاد دارم بچه بیاد بدتر میشم

با ال دی حامله شدم

انگار خدا هم با من سر لج افتاده 😔

همین الآنم افسردگی حاد دارم بچه بیاد بدتر میشم با ال دی حامله شدم انگار خدا هم با من سر لج افتاده 😔

خب طبیعیه .با ادم دیوونه داری زندگی میکنی...افسرده شدی....ولی قبول کن....فرار خشک خالی برات بی فایده اس.باید جدا بشی ازش....فرار کنی .میفته دنبالت.....بیشتر عذابت میده....

خب طبیعیه .با ادم دیوونه داری زندگی میکنی...افسرده شدی....ولی قبول کن....فرار خشک خالی برات بی فایده ...

چاره ای ندارم مجبورم بمونم باز ی بلایی سر خودم یا اون میارم

بهتره برم شاید دور وریام تونستن کاری بکنن چون یک دفعه هم سابقه خودکشی داشتم بخاطر این ایندفعه ببینن رفتم از خونه ش شاید فرجی بشه یکی پشتم در بیاد بتونم جدابشم