2777
2789
عنوان

بچه ها سریال شغال رو دیدین یه سوال دارم راجب آخرین قسمتی که پخش شد

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 46 پست
بابت امضات به حضرت زهرا خیلی متوسل شو و همچنین امام زمانموناستاد محمد شجاعی رو هم بیین

برام دعاکن لطفا

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برام دعاکن لطفا

بگو امام زمان برات دعا کنه میبینی که چقدر قشنگ دعات میکنه من که یه بنده نالایقم

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
بگو امام زمان برات دعا کنه میبینی که چقدر قشنگ دعات میکنه من که یه بنده نالایقم

لایقی که داری راه،نشونم میدی

دعا ،چله،نذر،،،درخونه،همه،اهل بیت رفتم،،

التماس دعا

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

میتونی خلاصه بگی فیلم راجعبه چی بود یه بنده خدایی خیلی بهم تاکید کرد ببینمش گفت ب دردت میخوره راجعبه ...

خیلی سریال افتضاحیه

کلش قمار و مشروب و تجاوز و خشونت و قتل و غم و غصه و...

یه مشت آدم عوضی جمع شدن دور هم و هی علیه هم نقشه میکشن

لایقی که داری راه،نشونم میدیدعا ،چله،نذر،،،درخونه،همه،اهل بیت رفتم،،التماس دعا

عزیزم دنبال چله نباش بیشتر دنبال معنا و مفهوم و هدف باش

اینکه خدا از ما چی میخواد؟

برای چی خلق شدیم

الان امام زمان داریم ما باید یارش باشیم به یادش باشیم هر لحظه اونوقت ایشونمما رو امکان نداره فراموش کنند

هرچی به دلت افتاد بخون این بهش میگن سلوک رحمانی توی درس ۵۸ کتاب بیچارگی و چاره ها راجعبش توضیح داده تونستی این کتاب بگیر...

پیشنهاد اصلیمم اینه نماز واجبات بخون ترک گناه کن تمامی گناه ها نماز شب حتی ۲ رکعت روزی ۵۰ ایه قران

حتما سایت منتظر ظهور برو و تو کانال استاد محمد شجاعی پادکست هاشو گوش کن

حالت عالی میشه

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
خیلی سریال افتضاحیهکلش قمار و مشروب و تجاوز و خشونت و قتل و غم و غصه و...یه مشت آدم عوضی جمع شدن دور ...

وای چ بد من کلا وقتم صرف فیلم نمیکنم خیلی وقته

حاجت روا باشی عزیزم 🤲💗

الهی آمین،خدا از شمابشنوه بحق خانم زهرا

خدا دل شماروهم شادکنه ان شاءالله

عزیزم دنبال چله نباش بیشتر دنبال معنا و مفهوم و هدف باشاینکه خدا از ما چی میخواد؟برای چی خلق شدیمالا ...

🙏

عزیزم دنبال چله نباش بیشتر دنبال معنا و مفهوم و هدف باشاینکه خدا از ما چی میخواد؟برای چی خلق شدیمالا ...

چه عالی گفتی بخصوص راجبه نماز واجب وترک گناه البته چله هم تاثیر داره خداکنه منم ب حاجت هام برسم واقعا بی نمازی منو اینجور ورده خداکنه خداکمکم کنه نمازامو بخونم اونم اول وقت التماس دعا🥺🤲🌸

چه عالی گفتی بخصوص راجبه نماز واجب وترک گناه البته چله هم تاثیر داره خداکنه منم ب حاجت هام برسم واقع ...

ببین چله نیاز نیست روتین واجبات انجام بدید ۵۰ ایه قرانم باعث میشه از شر شیاطین جن و انس نجات پیدا کنید

روتین ک شد کم کم هر دعاییب دلتون افتاد نوبتی بخونید ی روز حدیث کسا ی روز نادعلی ی روز امین الله ی روز عاشورا ی روز توسل ی روز عهد ی روز جوشن کبیر ی روز آل یاسین

ولی بل دقت به معنی

قران ی صفحه خونده شه با توجه ب معنایی خیلی با ارزشتر از ی جز تند خونیه

ببین چله نیاز نیست روتین واجبات انجام بدید ۵۰ ایه قرانم باعث میشه از شر شیاطین جن و انس نجات پیدا کن ...

منونم عزیزدلم انشاءالله خدا کمک کنه انجام بدم برای رفع طلسمو دعاگرفتن برای آدم هم موثره؟؟