2777
2789
عنوان

قیافه بچم تو سونوگرافی نگرانم کرده بیاین عکسشو بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 21 پست

😂😂چه نگرانی های باحالی داری

عزیزم دکتر سونوگرافی اگر چیز غیر طبیعی ببینه میگه. اون همه چیز رو نرمال نوشته. این عکسا هم تقریبیه. پس بذار عکس جنینمو بفرستم وحشت کنی😂من که کلی بهش خندیدم

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂چه نگرانی های باحالی داریعزیزم دکتر سونوگرافی اگر چیز غیر طبیعی ببینه میگه. اون همه چیز رو نرمال ...

برس

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

وای عزیزم چطوری اینجوری روبرو خوابیده چه قشنگه عکسشه. اولین عکسه جنینه میبینم از رو برو.چندهفته ای؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

برس

از بیکاری چه فکرایی می کنی منم چندروز پیش سونوی ان تی رفتم خداروشکر سالم بود این سونو غربالگری برای سلامت جنین وهمه چی رو بررسی می کنن اکه مشکل داشته باشه بهت می گن چکار به پک وپوزش داری جنین هم مدلش عرضی توشکم فکر کنم منم همینطور بود

وای عزیزم چطوری اینجوری روبرو خوابیده چه قشنگه عکسشه. اولین عکسه جنینه میبینم از رو برو.چندهفته ای؟

این سونوی آنومالیه. الان۲۸هفتم. برای خودمم جالب بود همونجا کلی خندیدم😂😂