عباسیh مدیر عضویت: 1404/09/06 تعداد پست: 767 عنوان چه کسی حس ششمی نیاز داره | مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 29 پست سلام بنظر من حس ششمی وجود ندارن همش از افکار و کارهای که تو میخوای انجام بدی نه انجام بدن من تا این سن نگرش درست با هدف زندگی کردم و هرچی خواستم نوشتم کم تا بیش بدست آوردم بنظر من شرایط امروز شما انتخاب دیروز و شرایط فردا انتخاب امروز است با تشکر دیروز | 01:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پشمک_حاج_عبدلله عضویت: 1397/12/29 تعداد پست: 5227 به این میگن نگرش درست یا خویش تن بینی تا حالا چه کسی توی شرایط قرار گرفته که قبلاً اون لحظه رو دیده؟ ... نه خویشتن بینی نیست مثلا من از مرگ چندنفر قبل مردنشون اگاه شدم یا کسی پشتم حرف بزنه میفهمم یا خیلی چیزهای دیگه تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
الهه_گیتار عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 4837 کاربریت درست شده😂 یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت ناخواسته زیر پات له میشه؟قصه زیادی پای آدما بودن هم همینه!:)
الهه_گیتار عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 4837 ترو خدااااا ظاهرا درست نشده هنوز یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت ناخواسته زیر پات له میشه؟قصه زیادی پای آدما بودن هم همینه!:)
عباسیh مدیر استارتر عضویت: 1404/09/06 تعداد پست: 767 ظاهرا درست نشده هنوز نه فکر کنم ولی نزدیک درست بشه
الهه_گیتار عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 4837 نه فکر کنم ولی نزدیک درست بشه ان شاء الله یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت ناخواسته زیر پات له میشه؟قصه زیادی پای آدما بودن هم همینه!:)
الهه_گیتار عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 4837 دعا کن 😂😂😂 باش😂 یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت ناخواسته زیر پات له میشه؟قصه زیادی پای آدما بودن هم همینه!:)
الهه_گیتار عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 4837 چخبر خوبی شکرخوبم توخوبی یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت ناخواسته زیر پات له میشه؟قصه زیادی پای آدما بودن هم همینه!:)
الهه_گیتار عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 4837 خیلی ممنون چخبرا خبری نیست گاهی میام سایت میچرخم😂 یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت ناخواسته زیر پات له میشه؟قصه زیادی پای آدما بودن هم همینه!:)
الهه_گیتار عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 4837 خسته نباشی 😂 سلامت باشی 😂 یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت ناخواسته زیر پات له میشه؟قصه زیادی پای آدما بودن هم همینه!:)