2777
2789
عنوان

سمت شمام موی جوگندمی مد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 79 پست
نه بور میشه سفید درسته؟ من سفیدم ولی شدید نه اصلنم سبزه نیستما میشم چه رنگ؟

ببین بور خیلی سفید نیس

گندمی و سبزه م نیس ی رنگ پوست خیلی قشنگیه معمولا چشاشونم رنگیه موهاشونم خدادای رنگیه ینی مشکی نیس

شاید همون بوری شما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روز پیش رفتم فروشگاه ی خانومی بود خیلیم جوون بود خوشگلم بود ولی نصف بیشتر موهاش سفید بود تازه هم ...

درست عین اینی که امروز دیدم موهاش بلند و کاملا مشکی وبرفی با هم شالم نداشت گاهی حس میکنم انقلاب نشده

ماشاالله پس چرا انقد موهای زنه دقیق ماش برنجیشده بود

چی بگم !

جلوی موها میگن از استرس و غصه سفید میشه برا منم شده حنا میزارم چون موهام مشکیه پر کلاغیه اون سفیدها میشه قرمز یا نارنجی

میشه مشکی و قرمز

رنگ دوست ندارم الانم دیگه حوصله حنا ندارم همینطوری سفید شده

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
چی بگم !جلوی موها میگن از استرس و غصه سفید میشه برا منم شده حنا میزارم چون موهام مشکیه پر کلاغیه اون ...

پوست گردو همشنیدم دیدم رنگ طبیعیه حنا لااقل با چیزی قاطی کن قرمزنشه فعلنم بهش استراحت بده فکرمیکنن رنگ مد رو زدی

واااای نه چیه. هرچیز که وایب پیری به انسان بده متنفرم. مردم هرکاری می کنند پیر نشون ندن. حالا این چه ...

نه چون مد شده بین پیرو جوان صورت پیر نشون نمیده خیلی متفاوت هم هست باکلاسه اتفاقا دقت کن رنگای دیگه همیشه مد بودن ولی ایننه

پوست گردو همشنیدم دیدم رنگ طبیعیه حنا لااقل با چیزی قاطی کن قرمزنشه فعلنم بهش استراحت بده فکرمیکنن ر ...

آره پوست گردو شنیدم فعلا کاری ندارم فوقش ریمل میزنم به موهام 😂😂😂 موقع مهمونی

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
منم ریمل میزنم سایه هم میشه یا زغال خخخ

سایه نمیریزه ؟ واسه یلدا میخوام بزنم شال سرم میکنم خونه مادرشوهرم

سایه یا ذغال رو چطور میزنی ؟