2777
2789

اون قبلا دوسم داشت حتی خواستگاری هم اومدن ولی چون دو ماه ازش بزرگتر بودم قبول نکردم تا اینکه رفت شهر دیگ سربازی حتی خانوادش هم رفتن وقتی رفت همش میومد تو ذهنم خاطرات بچگی مون و...

امشب دیدم از ایمو زنگ. زد چون از گوشیه من با مامان بزرگم صحبت میکنه من گوشیم رو میدم دست مامان بزرگم بعد منم زنگش رو دیدم بهش گفتم ک سلام خوبین گفت علیک سلام شما خوبین بعد گفتم ما مراسم ختم هستیم به دایی بگو. رسیدم خونه گوشی رو میدم دست مامان بزرگ باهاتون صحبت کنه بعد گفت باشع میگم منم گفتم مرسی سین زد دیگ. هیچی نگفت

بعدش منم گفتم بذار سر صحبت رو بیشتر باز کنم بهش گفتم ک نتت روشن باشه زنگ بزنم تا مامان بزرگ صحبت کنه با اینکه اومد تو برنامه ولی سین نزد دیگ پیامم رو 😒😒😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترا خودمونیم چقدر عجیبیم و ببخشید ببخشبد چقدر میخاریم

منم مث توام همه رو پس میزنم به بدترین شکل ممکن ولی توقع دارم بعدش واکنششون خوب باشه

دختر قشنگم ولش کن بی ادبه درک نداره

همه چیز از درون تو آغاز میشود

غرور داره رد کردی دیوانه است بازم ریسک کنه؟! احتمالا کسی تو زندگیشع

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
دخترا خودمونیم چقدر عجیبیم و ببخشید ببخشبد چقدر میخاریممنم مث توام همه رو پس میزنم به بدترین شکل ممک ...

من اون موقع واقعا بهش حسی نداشتم نمیدونم یهو. چم شد یهو چیشد تو دلم چه اتفاقی افتاد