2777
2789

من قبل بارداری یه بار متوجه خیانت شدم ولی توان دل کندن نداشتم شوهرمم وحشتناک پشیمون بود و گذاشت کنار ظاهرا ولی ۳سال بعد که باردار شدم فهمیدم دوباره خیانت میکنه با همون دختر .خلاصه چندین بار تا ۲سالگی پسرم فهمیدم .و در نهایت یه بار خونه و زندگی و بچه رو ول کردم رفتم و اونجا تازه شوهرم به خودش اومد .و یه سری حق و حقوق و قول داد و برگشتم .حالا میخواستم بهتون بگم ازین که خودم کنار بچمم و بزرگش میکنم و بخشیدم من پشیمون نیستم .هربار که دست به سر بچم میکشم با خودم میگم اگه اون زن جام بود چقدر زجرم میداد حتی یه روز دوری بچم و پیش هرکسی بودنش

نه فقط به خاطر بچم ....به خاطر خودم حتی من دیگه توان شروع یه رابطه با یه آدم جدید رو ندارم اصلا معلوم نیست اون با چه عیب و ایرادهایی باشه حداقل شوهر خودم فقط یه عیب داره که اونم دیگه به خودش اومده

نه برای نیاز مالی چون دقیقا تو این تایم کار دولتی با حقوق عالی هم برام پیش اومد پارتی داشتم و برام درست کرد و رفتم .

فقط برا دل خودم موندم

البته میگم شوهر من همین یه عیب رو داشت و هربار ابراز پشیمونی میکرد ولی دفعه آخر میخ محکم زدم امیدوارم کسی خیانت نبینه و فقط خواستم تجربه مو گفته باشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین تصمیم رو گرفتی شک نکن

ممنون عزیزم ...همین که خیالم از بچم آرومه .بعضی وقتا شوهرم یه کوتاهی کوچیک به بچه بکنه میگم خدایا اگه من نبودم چی میشد...خلاصه یه جورایی دیگه خیانتش برام کمرنگ شده و با داشته هام حال میکنم .گاهی روزام زجرم میده قشنگ به خودم فرصت گریه و سوگواری میدم ولی ادامه نمیدم و طولانی نمیکنم اون حالو

ممنون عزیزم ...همین که خیالم از بچم آرومه .بعضی وقتا شوهرم یه کوتاهی کوچیک به بچه بکنه میگم خدایا اگ ...

به نظرم داری خوب پیش میری ،فقط اصلا راجع خیانت شوهرت با خودش حرف نزن و یاد اوری نکن بهش،

سخته جای تو بودن ،منم یه دختر دارم و متاسفانه مشکل منم اعتیاد شوهرم هست هیچی بچه رو به اندازه اختلاف پدر و مادر یا طلاق داغون نمیکنه،ما تصمیم گرفتیم بچه اوردیم باید کنارشون باشیم.

وقتی ناراحتم از دلخوریم میگم چون نمیخوام با کسی دیگت درد و دل کنم زیاد و بقیه رودرگیر کنم .

دقیقا من حتی کار رو بعد مدتی کنار گذاشتم میخوام خودم کنار بچم باشم ....

متاسفم عزیزم برای اعتیاد هم میشه گذروند و زندگی کرد از فامیل دیدم که زندگی کرده ولی خود خانوم کار کرده و در آمد داشت خیاطی میکرد ۳تا دختر بزرگکرد حتی با اصرار خانوادش جدا نشد.الان دخترا ازدواج کردن و هر سه تا واقعا خوشبختن .گرچه مادر زندگی ایده آلی نداشت ولی شاید با جدا شدن بچه ها هم فدا میشدن