2777
2789
از اول کجا باید برم فرمانداری و دادگاه رفتی؟

نه نیاز نیست بری

من چون میخوام حقوق بهزیستی بگیرم رفتم درخواست دادم

مستقیم دفتر پیشخوان میری درخواست میدی

تا ثبت بشه زمان میبره بعد میری نامه میبری فرمانداری (اگه از دادگاه نامه داری یا هر چیزی ) برات وصلش میکنن

ماله من بعد از اینکه جوابش بیاد نامه از بهزیستی میبرم دیگه اوکی میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هم پلیس بعلاوه ده رفتم هم فرمانداری.. گفتن برگه طلاق بیار هیچ راهی نداره

اگه در حال طلاق باشیم چی ؟

من درگیر دادگاهم احتمالا طلاقم طول بکشه الان چند ماه یارانه ام میره به حساب اون عوضی راهی داره بتونم جدا کنم

مگ چقدر هست ک جدا کنی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

مال من و پسرم و اون یارانه مادران نزدیک یک و نیم میشه خب میدم قسط بانکم

همسرت پولو میگیره چیکار میکنه؟

مگ خرج شما رو نمیده؟

یعنی یارانه دو نفر ۱.۵؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

سر پرست دهک اش بالا هست به خاطر همین مال مارو قطع کردن آخه هیچی ام به اسمش نداره دهک مون ۹ هست

آهان دهک سرپرست خانواده بالاست. برو بگو سرپرست خانواده منم. البته فکر نکنم فایده داشته باشه

همسرت پولو میگیره چیکار میکنه؟مگ خرج شما رو نمیده؟یعنی یارانه دو نفر ۱.۵؟

وای چرا متوجه نمیشید

خب ی پولیه همه دارن میگیرن

ما که چیزی به اسممون نیست چرا الکی قطع بشه