2777
2789
عنوان

بچه ام حرف نمیزنه 😔

592 بازدید | 86 پست

3سالو نیم هست نمیتونه منظورشو بهم برسونه منم نمیفهمه بعضی وقتها خیلی عصبی میشم امروز تو رستوران چنان جیغ های میزد که ازم خواستن برم از اونجا منم عصبی شدم سرش داد زدم دستشو محکم کشیدم اوورم کلی گریه کرد فقط میخواد بره اسباب بازی بخره قدم به قدم نمیدونم چیکار کنم ،🥹

صبوری عزیزم صبور باش

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر بردین؟

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

باید تحمل کنی .مادر باید کوه صبر باشه . پابه پاش بیا اروم اروم باهاش حرف بزن تمرین کن باهاش تو دعواش کنی بچه میترسه تو جامعه نمیتونه درست حرف بزنه

حسین جاااان،چقدر اسم قشنگت گریه دااارهههه🥺

میدونم خیلی تو فشاری تروخدا دعواش نکن 🥺

بعدم نگران نباش همه بچه ها که مثل هم نیستن

یکی زود یکی دیر

ولی بالاخره صحبت میکنه

الان کلمه های ساده رو میگه؟

مثل آب بابا مامان

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...