فریبرز_باغ_بیشه مدیر استارتر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 9206 عنوان مگه دوست داشتن کسی اجباره 75 بازدید | 8 پست خب اونم اوش دوسم داشت بعد گفت دوست ندارم اجبار که نبود نمیخواست از خدا هم گله ای نمیشه کرد نمیشه بندشو مجبور کنه منو دوست داشته باشه حالا من موندمو سلولای بدنمو غم بزرگم که تقصیر هیچ کس نیست و باید تنهایی بخورم ۴ ماهه دارم میخورم خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂 دیروز | 00:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فریبرز_باغ_بیشه مدیر استارتر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 9206 تا دوسال فکر کنم. باید بخوری تا دوسال ❌️ تا اخر عمر✅️ خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
sanammmyqwoo عضویت: 1402/07/01 تعداد پست: 1981 تا دوسال ❌️ تا اخر عمر✅️ ن بابامن ۳ سال طول کشید حسم تموم شه و الان هیچ حسی ندارم بهش
فریبرز_باغ_بیشه مدیر استارتر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 9206 ن بابامن ۳ سال طول کشید حسم تموم شه و الان هیچ حسی ندارم بهش من خیلی آدم حساسیم 💔 از طرفی یارو ۳ سال باهام همکلاسی خواهد بود تا ه بعد از دانشگاه که نبینمش غم واقعیم شروع میشه غصه بیشتری میخورم خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
sanammmyqwoo عضویت: 1402/07/01 تعداد پست: 1981 من خیلی آدم حساسیم 💔 از طرفی یارو ۳ سال باهام همکلاسی خواهد بود تا ه بعد از دانشگاه که نبینمش غم وا ... برات عادی میشه نگران نباشروابط دانشگاه همینه والله نباید درگیرش شد
فریبرز_باغ_بیشه مدیر استارتر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 9206 برات عادی میشه نگران نباشروابط دانشگاه همینه والله نباید درگیرش شد اصلا موصوع دانشگاه نیست موصوع اینه انگار من عاشقش شدم حالا این ادم همکلاسیم بوده یا قصاب محل یا نجار محل یا یه رهگذر خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
شادییییی عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 3881 اصلا موصوع دانشگاه نیست موصوع اینه انگار من عاشقش شدم حالا این ادم همکلاسیم بوده یا قصاب محل یا نجار ... تو ذهنت زیاد راجع بهش خیالبافی نکن درست میشه