2777
2789
عنوان

چه کنیم با شوهر بد دهن و عصبی

291 بازدید | 10 پست

شوهرم خیلی عصبیه داشت تو یه سامانه ثبت نام میکرد؛رمزشو بلند بلند گفت تا من حفظ کنم؛منم یه کلام گفتم من گناه دارم بزار بنویسم یادم نمیمونه؛به خاطر کلمه گناه دارم ؛بهم فحش داد و خودکار و دفتر و گوشیمو پرت کرد؛خیلی وحشیه خیلی.؛واقعا تحملش دیگه خیلی برام سخت شده؛نمیدونم به چه امیدی زندم؛خدا تو من چی دیده که اینو سر راهم گذاشته؛منی که ده سالگی بابامو از دست دادم ؛اگر جای خدا بودم یه شوهر خیلی خوب سر راه بندم میگذاشتم.

پسرم ❤❤😍😍😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسایه مامانمم

باشه هرچی عزیزم اون میبینن زبون نداری میترسی سرت داد و بیداد میکنه ی بار جلوش وایسا خودش جم کنه بخدا مردا تبل تو خالی ان نگاه به صداشون نکن من سنم کم بود داداشم چندسال ازم بزرگتر بود دعوامون شد من زد من حرصی شدم زورم نرسید زنگ زدم ۱۱۰ یارو با شوکر ترسوندش بعد از اون دیگه به من زور نگفت البته سنمونم کم بود زیاد دعوت میکردیم ولی زیر بار حرف زور نرفتم بخدا تا جلوش واینسی بدتر میکنه

باشه هرچی عزیزم اون میبینن زبون نداری میترسی سرت داد و بیداد میکنه ی بار جلوش وایسا خودش جم کنه بخدا ...

قول دارم به خاطر بچم و همسایگی با مامانم اینم خیلی پرروه شده.

پسرم ❤❤😍😍😘😘

سکوت سکوت سکوت

کاری از دستم برنمیاد

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

شوهر منم بددهن و عصبیه

مثلا دیشب اب حموم باز بود ریش بزنه گفتم اب اسرافه

دوبارگفتم دفعه دوم توهین کرد دری وری

میخام اب گرم شه گاوی فلانی ودرو مثچی بست

منم بعدش باش دعوا کردم بچه کوچیکدارمدلم ب حال اون میسوزه همش دعوا ببینه بعدش سکوت میکنم

شوهر منم بددهن و عصبیهمثلا دیشب اب حموم باز بود ریش بزنه گفتم اب اسرافهدوبارگفتم دفعه دوم توهین کرد ...

بعدش باهاش حرف میزنی یا سکوت میکنی؟

پسرم ❤❤😍😍😘😘