2777
2789

نشستم منطقی فکر کردم و تمومش کردم دو ماهی هست که تموم شده مطلقا نه زنگی نه پیامی

این روزا به این فکر میکنم که چقدر خوب شد که احساسی عمل نکردم ولی از طرفی دلم براش خیلی تنگ شده چون ادم وابسته ایم و همش میگم نکنه من زیادی شلوغش کرده بودم

دلیل تموم شدنش هم این بود که باید طبقه دوم مادرشوهر زندگی میکردم و مادر پدرش بیمار بودن و به شدت رفت و امدی بودن وگرنه خودش همه جوره باب میل من بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی خیلی سخته وقتی فکر میکنم قراره خیلی زود بفهمم ازدواج کرده و اینده ای که به من میگفت با کسی دیگه ...

چه جوری اینقدر سریع به خواستگار وابسته میشین نمیفهمم

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
ولی خیلی سخته وقتی فکر میکنم قراره خیلی زود بفهمم ازدواج کرده و اینده ای که به من میگفت با کسی دیگه ...

این خاصیت انسانه حسرت چیزی که اتفاق نیفتاده رو بخوره

اگرم قبول میکردی حسرت این روز های مجردیت رو میخوردی

بعدهم اون اقا پرستار میخواسته نه همسر

خودش که همیشه این موضوع رو رد میکرد چون من دکتری دارم میخونم و سرکار میرم کلا وقتی نمیموند برای این ...

مادر پدرش ازت انتظار داشتن الان اینو میگی