2777
2789
عنوان

جوراب شلواری سه بعدی گرفتم تو کرکی روم نمیشه بیرون بپوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم شد آرزو؟لزومی نداره به خانم تو خیابون جوراب شلواری بپوشه

ببینید اصلا جوراب شلواری طور نیست

مثل لگ میمونه

ضخیمه کاملا

اما اینجوری بنظر میرسه از بیرون که نازکه مدلش اینجوریه

خیلی قشنگه و تو شهر ما خیلی میپوشن ولسه همین منم دوست داشتم

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

واقعا؟؟خب پس بپوشبا دامن کوتاه و بوت بلند و پالتو؟

اره دقیقا

تینیجرا و کم سن و سال ترا با کراپ کت و بوت بلند یا نیم بوت

خیلی میپوشن

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

خانواده گیر نمیدن بهت؟

نمیدونم من تاحالا جلوشون نپوشیدم از این چیزا

ولی بقیه ک میپوشن خیلی شیک میشه حالا من بپوشم حس میکنم کله شهر شدن چشم و همون موقع میان میگیرنم😩

استارتر

این جوراب شلواری از دوسال پیش مده

و تو عروسی ها می پوشن

واسه بیرون مناسب نیست مثل این می مونه لختی و یه جوراب شلواری شیشه ای مشکی پات کردی

در هر صورت جلب توجه می کنه چه اونی که معلومه پاهات پاشه و چه رنگ کرمی زیر جوراب شلواری

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
ببینید اصلا جوراب شلواری طور نیستمثل لگ میمونه ضخیمه کاملااما اینجوری بنظر میرسه از بیرون که نازکه م ...

عشقم دیدم از بیرون انگار پاهات مشخصه

من اگر دخترم بودی اجازه نمیدادم 😊

حیفی دختر نیست که با این کارا نگاه پسرای خیابونی رو به خودش جذب کنه؟

ارزشش رو داره قشنگم؟

نمیدونم من تاحالا جلوشون نپوشیدم از این چیزاولی بقیه ک میپوشن خیلی شیک میشه حالا من بپوشم حس میکنم ک ...

خب انگار پاهات لخته

اگر دختر متشخص و باوقاری هستی هیچوقت این مدل استایل رو الگو قرار نده

اینا چیزی نداره جز جذب پسرهای هول

وگرنه دختر با این استایل از شأن و شخصیت میفته بخدا

زشته والا

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده