2777
2789

دیدین بعضیا اعتماد به نفس ندارن هی میگن اَبرو هام فرم خوبی ندارن بینیم قوز داره و چشام رنگی نیست و خلاصه ایراد میگیرن! آدم چشماش خوشگل نباشه اما سالم باشه مثلاً انحراف نداشته باشه چشماش یه طرف لوچ نشه و...(:

آدم بینیش قوز داشته باشه اما مشکل دار یا انحراف نداشته باشه ( انحراف بینی) که بتونه راحت نفس بکشه و چهره رو غیر طبیعی نشون نده! 🤦🏻♀️

در کل من نمیگم زیبایی پشیزی ارزش نداره و به خودتون رسیدگی نکنین نه منظورم این نیست منظور من اینکه خیلی بهتره ظاهر یا چشم/ ببینی معمولی داشته باشین ( نه اونقدر زیبا) ولی بجاش سالم باشه عملکردش طبیعی باشه!

سلامتی مهم ترین چیزیه که انسان میتونه داشته باشه!

من از بچگی مشکلات چشمی شدید داشتم انحراف تنبلی و... ( تنبلی خداروشکر برطرف شد)

چند سال پیش توسط یه جراح ناشی عمل شد و باعث شد عوارض بده بیرون چشمم بیرون زدگی پیدا کرد و پلکم بیش از حد رفت بالا و به طور کامل بسته نمیشد...💔.

۱۰ و خورده ای ماه پیش من رفتم پیش یه پرفسور اون عمل کرد خداروشکر شکر پروفسور گفت انحراف تا ۹۵ درصد برطرف شده یه ذره انحراف مونده که از لحاظ زیبایی برات مشکلی ایجاد نمیکنه ( یعنی اصلا کسی متوجه انحراف نباشه و چهره ات رو غیر طبیعی نشون نمیده) و گفت که این مدل انحراف دیگه نیازی به جراحی دوباره و دستکاری نداره چون ممکنه عضلات چسبندگی بگیرن و اوضاع بدتر بشه! و بیرون زدگی و حالت غیر طبیعی پلکمم کاملا اصلاح شده....🤍🕊️

الانم متاسفانه دوبینی ریز و جزئی دارم...که جراحم گفت تا دو سال صبر کن معمولا مغز خودش درستش میکنه اگرم نشد معمولا قابل کنترله...🤍🕊️

من چشام خوشگل نیست ولی میگم ای کاش واقعاً خوشگل نبودن اما دید سالم و طبیعی داشتن بدون دوبینی بدون جراحی های متعدد 🙂

پس زیبایی اهمیتی زیادی نداره در مقابل سلامتی✨🤝🏻

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️