2777
2789

من خیلی وقته که عضو هستم اون اوایل خیلی خوب بود هر سوال و راهنمایی داشتی خانم های متاهل یا بچه دار راهنمایی میکردند چند وقت پیش دلم بد از شوهرم گرفته بود و مشکلم رو گفتم یک خانمی گفت اره باید طلاق بگیری این مرد فلانه و .....هی که با امینان خاطر حرف میزد و تشویق به ریدن در زندگی من میکرد شک کردم گفتم شما متاهل هستید گفت نه سنشو پرسیدم گفت ۱۶ سالمه واقعا از خودم ناراحت شدم چرا زندگی و عقلمو دست یک نوجوان بی تجربه دادم خواستم بگم یا مشکلتون رو نگید اگرم هم گفتیم بدونیم اون ور خط کیه دستی دستی با زندگیمون رو احساس نوجوونیشون خرابش نکنند

خب ربطی نداره کی آخه تصمیم های مهم زندگیش رو بر اساس فکر یه نوجوون میگیره یا کلا حتی یه آدم ۵۰ ساله یکی اینجا میگفت طلاق بگیر تو میگرفتی ؟ جوانب زندگی خودتون رو بسنجید

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلاخره اون لحطه که ناراحتی هر حرفی روی شما اثر میزاره

اون که آره ولی روی تصمیم بلند مدت بایدتاثیری نداشته باشه

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

خیلیاشون پدرمادرشون و به راهای درست هدایت میکننو باعث سرپا شدنشون میشن شنونده باید عاقل باشه

یه‌رنابسپاراز‌ بدبخت‌ که‌‌ مهار‌کننده‌ حروم‌لقمه سدآرزوهای کوچیک وخوشگلش شده❤️😕