2777
2789

سوالم اینه

تو خونه با وجود سر و صدا چگونه درس خوند؟کنکوریم.اتا ق جدا دارم ولی صدا ازار دهنده اس مدام هم ک نمیشه هیچکس هیچکار نکنه اخه

الهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان میگم

میفهمم، شرایطت خیلی آزاردهنده است، مخصوصاً وقتی کنکوری هستی و تمرکزت کلیدیه. چند راهکار عملی هست که میتونی امتحان کنی:

---

۱. کنترل محیط صدا

هدفون نویزکنسلینگ یا حتی گوشگیر: اگر امکانش هست، این یکی از موثرترین راههاست. حتی هدفون معمولی با موسیقی بیکلام یا صداهای سفید (White Noise) میتونه کمک کنه.

مکان درس خوندن: اتاقت رو جوری بچین که حداقل فاصله از منبع صدا باشه. پشت به پنجره یا دیوار شلوغ بشین.

تعیین زمان آرام: اگر میتونی با خانواده هماهنگ کن که حداقل یک ساعت در روز «ساعت مطالعه» باشه که سعی کنند کمتر سروصدا کنند.

---

۲. مدیریت ذهنی صدا

تمرین تمرکز: حتی چند دقیقه مدیتیشن یا تمرین تنفس قبل از مطالعه باعث میشه مغزت کمتر تحت تأثیر صدا قرار بگیره.

تمرکز مرحلهای: از تکنیک پومودورو استفاده کن (۲۵ دقیقه مطالعه ۵ دقیقه استراحت). توی بازه کوتاهتر راحتتر میتونی حواسپرتیها رو نادیده بگیری.

---

۳. استراتژی درس خوندن

کار با اولویتها: وقتی تمرکزت بهتره (صبح یا شب وقتی خونه آرامتره)، مباحث سختتر رو بخون.

متن بلند یا خستهکننده؟: اگر صدا زیاد اذیتت میکنه، مباحثی رو بخون که نیاز به تمرکز بالا ندارند، یا مرور کوتاه انجام بده.

---

۴. راهکارهای کوتاهمدت

صداهای سفید یا طبیعت: صدای باران، رودخانه یا باد توی هدفون میتونه سروصداهای مزاحم رو خنثی کنه.

علامت “مشغولم”: گاهی گذاشتن یه علامت کوچک روی در اتاق میتونه ذهن اطرافیان رو آماده کنه که مزاحم نشوند.

---

اگه بخوای، میتونم بر اساس شرایط خونه و بودجه، یک برنامه روزانه درس خوندن در اتاق شلوغ هم برات طراحی کنم که واقعاً جواب بده.

میخوای این کارو کنم؟

عکس

من فیلترم تا وصل شه طول میکشه

اول فیلترشکنتو روشن کن

بعد تو گوگل به انکلیسی بنویسچت جی پی تیchatgpt

بعدش واردش شو

فک کنم شماره موبایل یا جیمیل میخاد

بعدشم شروع ب چت

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

میفهمم، شرایطت خیلی آزاردهنده است، مخصوصاً وقتی کنکوری هستی و تمرکزت کلیدیه. چند راهکار عملی هست که ...

بافیلترشکن رفتی؟

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

من فیلترم تا وصل شه طول میکشهاول فیلترشکنتو روشن کنبعد تو گوگل به انکلیسی بنویسچت جی پی تیchatgptبعد ...

عزیزم میدونم ولی با لپ تابم و کنکوریم و خط موبایل ندارم.ک بزنم و خطی الان در دسترسم نیست

الهم عجل لولیک الفرج

خیلی خوب پرسیدی 🌱. سر و صدا یکی از بزرگترین چالشها برای تمرکز در دوران کنکور هست، مخصوصاً وقتی محیط خونه همیشه ساکت نیست. چند راهکار عملی میتونه کمک کنه:

🎧 مدیریت صدا

- ایرپلاگ یا هدفون نویزکنسلینگ: سادهترین راه برای کاهش صداهای مزاحم. حتی هدفون معمولی با موسیقی بیکلام یا صدای سفید (white noise) میتونه تمرکز رو بالا ببره.

- اپلیکیشنهای صدای سفید یا طبیعت: صدای باران، جنگل یا موج دریا میتونه صداهای اطراف رو محو کنه.

🕰️ زمانبندی هوشمند

- درسهای سنگین در ساعات خلوت: معمولاً صبح زود یا نیمهشب خونه آرامتره. درسهایی که تمرکز بالاتری میخوان رو بذار برای اون زمانها.

- کارهای سبک در ساعات شلوغ: مرور، تستزنی یا خلاصهنویسی رو بذار برای وقتی که صدا بیشتره.

🪟 تغییر محیط

- اگر امکانش هست، بعضی وقتها به کتابخونه یا فضای مطالعه بیرون برو. تغییر محیط هم تنوع میده هم سکوت بیشتری فراهم میکنه.

- حتی جابهجایی میز مطالعه به گوشهای دورتر از منبع صدا در اتاق میتونه کمک کنه.

🧠 تمرین ذهنی

- تمرکز انتخابی: مغز رو میشه تمرین داد که صداهای مزاحم رو نادیده بگیره. شروعش سخت هست ولی با تمرین (مثلاً مدیتیشن کوتاه روزانه) بهتر میشه.

- پومودورو: مطالعه در بازههای ۲۵ دقیقهای با استراحت کوتاه باعث میشه حواسپرتی کمتر اثر بذاره.

---

📌 نکته مهم: لازم نیست محیط کاملاً بیصدا باشه. خیلی از رتبههای برتر یاد گرفتن در شرایط نهچندان ایدهآل هم تمرکز کنن. این خودش یه مهارت ارزشمند برای روز کنکور و حتی دانشگاهه.

میخوای برات یه برنامهی روزانهی پیشنهادی بچینم که هم با سر و صدا سازگار باشه، هم بازدهیت بالا بره؟

میفهمم، شرایطت خیلی آزاردهنده است، مخصوصاً وقتی کنکوری هستی و تمرکزت کلیدیه. چند راهکار عملی هست که ...

خیلی خیلی ممنون واقعا لطف کردی عاقبت بخیر بشی

الهم عجل لولیک الفرج

خیلی خوب پرسیدی 🌱. سر و صدا یکی از بزرگترین چالشها برای تمرکز در دوران کنکور هست، مخصوصاً وقتی محیط ...

خیلی خیلی ممنون عزیزم لطف کردید

الهم عجل لولیک الفرج

عزیزم میدونم ولی با لپ تابم و کنکوریم و خط موبایل ندارم.ک بزنم و خطی الان در دسترسم نیست

اهان

موفق باشی عزیزم

برسی ب اهدافت♥️♥️♥️