2777
2789

استخاره بگیر

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️

داداشم مادر خانمش فوت شده بود چهارشنبه .من به خواهرم گفتم زشته نریم بیا با مامان اینا بریم یه استان دیگه بود

ما شمالیم

بعد خواهرم گفت من یه ماشین خوب گیر میارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم متاهله دو تا بچه داره

رفته با مردی که زن داره و ارتباط دارن اونو اورد جلوی در مامان .من مرده رو میشناختم

ولی فکر نمیکردم اونو بیاره .من و مامان و بام و خواهرم رفتیم خلاصه مراسم

خلاصه تا امشب داداشم بهم زنگ زد گفت ایا خواهرمون با این مرده ارتباطی داره

تو از ماجرا خبر داری و من زدم زیر همه چیز

بعد زنگ زدم به خواهرم که داداش بهت شک کرده و بهم زنگ زده

خواهرمم زنگ زده به داداشم که تو چرا زنگ زدی و گفتی که به من شک داری

بعد دیدم داداشم بهم زنگ زد و هر چی تو دهنش بود بهم گفت

که چراا ازت چیزی پرسیدم رفتی کفتی و مگه مترجم خانواده ای و من خواهری به اسم تو ندارم

به نظرم یه پیام به داداشت بده بگو خودمم کاملا مطمئن نبودم شک داشتم وقتی دیذم توهم بعش شک کردی زنگ زدم که به روش بیارم که اگه واقعا در ارتباطه خودشو جمع کنه به هر حال بحث آبروی خانواده مطرحه نمی خواستم اول کاری جنگ بشه

میای جمعی واسه نابودی خائنین کشور دعا کنیم؟ بزن رو لینک و فقط ۱ آیه بخون و سهیم شو https://khatmnoor.ir/khatm/13451

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز