2777
2789
شاغل.چون خودشون پول دارن

نصف بیشتر شاغلا میرن تا کمک خرج خانواده باشن بتونن از پس هزینه های زندگیشون بربیان درآمدشون به قر و فر نمیرسه

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر خانه دار ها کلا اونایی که اهل درس و کار کردن اینا نیستن و همهش دنبال خاله زنک بازی و غیبت و دورهمین بیشترم اهل این کاران چون دغدغه و فکری جز این چیزا ندارن هرچی وقتت پر تر باشه مشغله نمیرزاره کی وقت کنی به خودت برسی البته یه سری از خانه دار هام هستن که اینجوری نیستن

ربطی نداره کسی بخواد به خودش برسه میرسه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

نصف بیشتر شاغلا میرن تا کمک خرج خانواده باشن بتونن از پس هزینه های زندگیشون بربیان درآمدشون به قر و ...

درسته ولی قر وفر منظورم نبود حداقل لباسای بهتری میپوشن خودمن چون شاغل نیستم دوسال یه بار یه مانتو به زور میخره برام

تو هم سوزونت مثل ژابیس گیر کرده نه .دلت گزارش زدن میخواد که این وسط یا زن خانه داروتحقیر کنی یا زن شاغل رو

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

به نظر من به خود رسیدن برای هرکسی یه معنی می ده من هرکسی به پوست ودندون ومو ووزنش برسه جنتلمنه وگرنه کرم مالیدن ورژ زدن ومژه وناخن کاشتن هنرنیست واینم فقط فرهنگ می خواد کاری به اشتغال وعدم اشتغال نداره

حق باشماست
من حس میکنم مشکل روحی روانی داره چند ساله این تاپیک رو میزنه

خدا شفاشششش بده به حق پنج تن

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

معمولا اونا شوهرشون پولدار تر از زنهایی ک اهل درس و کارن؟

نه خیلیاشون هم ندارن ولی ادعا دارن طبق طبق نمونش خواهر شوهر خودم فکر میکنه با گوشی آنچنانی و لباسای آنچنانی و عمل لولش میره بالا ولی نمیدونه که اگه کمتر بخوره لاغر کنه و اخلاقشو درست کن شخصیت نداشته شو بدست بیار شاید یکم لولش بره بالا

آدمای پولدار و شاغل زیادی رو دیدم که برای خودشون زندگی میکنن و دنبال قر و فر نیستن چون دنیارو از یه زاویه دیگه میبینن یاد میگیرن که شخصیتشون دوست داشتنی باشه یه ورژن دیگه ای از باکلاسی