2777
2789

وااای انگار خودم زدم این تاپیکووو برگام بروتاپیکای منو ببین چن روزه فقط میگم گردنمممممم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای انگار خودم زدم این تاپیکووو برگام بروتاپیکای منو ببین چن روزه فقط میگم گردنمممممم

عزیزم😭الان میرم میخونم

من ۶ ساله اینطوریم همیشه میگرفت ول میکرد. چندروزه شدید شده خوب نمیشه میترسم برم دکتر

عزیزم😭الان میرم میخونم من ۶ ساله اینطوریم همیشه میگرفت ول میکرد. چندروزه شدید شده خوب نمیشه میترسم ...

منم میگرفت ول میکرفت از بعد زایمان ولی الان گرفته لامصب ول نمیکنه با ی بچه ۳ ماهه نمیدونم چ غلطی بکنم یوقتایی فقط میخام خودمو بزنممم میسوزه قبلا دردمیکرد الان میسوزه ودرد

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

دقیقا منم یک هفتس گردنم درد میکنه تاحالا هم سابقه گردن درد نداشتم

جددی

شما هم یک طرف گردنت درد میکنه

ن وسط گردنم همون مهره اصلیه ک زده بیرون ددردش زده ب شونه هام درد وسوزش داره

منم میگرفت ول میکرفت از بعد زایمان ولی الان گرفته لامصب ول نمیکنه با ی بچه ۳ ماهه نمیدونم چ غلطی بکن ...

مال منم مهره های پشت گردن . میسوزه درد میکنه. از درد حالت تهوع گرفتم. اعصابم انقد خورده فرداهم خوب نشه میرم دکتر دیگه

مال منم مهره های پشت گردن . میسوزه درد میکنه. از درد حالت تهوع گرفتم. اعصابم انقد خورده فرداهم خوب ن ...

افررررین منم حالت تهوع دارم حتی توتاپیکام نوشتم ..چن روز پیش خاهرم اومد خونم انقدرگریهههه کردم جلوش گفتم کم اوردم حالم بده ازگردن درد توان ندارم بچه داری کنم طفلی گوش میداد 😔😔

😭😭😭😭😭بنظرت خوب میشیم؟

داغونیم مردم ده تاده تامیارن هیچیشون نمیشه

والا چی بگم من توخونه گردن بند طبی دارم میزنم بالشت طبی ام میخام بگیرم توام دکتر نمیخاد بری این دوتارو بگیر بجدی ام ار ای و پول ویزیت پولو بده ایما چون دکترم همینو میگه بخر