2777
2789
پس چرا بعضیا میگن میشی ۲۵ بخاطر سال ۱۴۰۵

میری داخل ۲۵..ولی ۲۴ تمام میشی..اون عددی که تموم میشه باید فوت کنی...مثلا تو یک سالگی شمع ۱ سالی رو فوت میکنی دیگه نمیای که ۲ رو فوت کنی میزاری یه سال تموم بشه تا شمع یکسالگی بگیری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخبری ک متولد آذر ۸۹ هست الان چند سالشه تولدش ۱ آذر بود

15سال

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏                                                                     تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                                                                    

۲۴سالت تموم میشه و میری تو بیست و پنج سال

وقتی یک سالمونه تولد میگیرن برامون شمع یک سالگیمونو فوت میکنیم یعنی پایان اون سال پس الان تو باید ۲۴بگیری که فوتش کنی

من اینطوری حساب میکنم که وقتی بچه ۱۲ ماهش تموم میشه تازه میگن یه سالشه نمیگن ۲ سالشه

آفرین

مثلا یک سال و یک ماه

ن ک بگن رفته تو ۲ سال

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏                                                                     تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                                                                    

عزیزم پایان هر چند سالگی رو جشن میگیرن شما هم ۱۷ دیماه ۲۴ بسلامتی تمام میشه و باید جشن پایان ۲۴ سالگی رو بگیری و وارد ۲۵ میشین

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
۲۴سالت تموم میشه و میری تو بیست و پنج سال وقتی یک سالمونه تولد میگیرن برامون شمع یک سالگیمونو فوت می ...

از فردای اون روز میشه ۲۴سال و یک روزت ۲۴سال و دوروزت تا بره به اتمام

توضیح دادم چون خیلیا گیج میکنن خودشونو

و وقتیم کسی ازت بپرس باید بگی ۲۵سالمه چون ۲۴تموم شده و هعی داری میری جلو

عزیزم تولدت پیشاپیش مبارک تولد ۲۴ سالگیته 💖🪷

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

۲۴سال تمام

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو