2777
2789
عنوان

دکتر بهم توهین کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 48194 بازدید | 96 پست
اره کلا لحنم اینطوری است

سعی کن با نامحرم خیلی با ناز و نوز حرف نزنی درست نیست

در ضمن اگه همه بیمارها بخوان یه ساعت طولش بدن و ناز بریزن که چیزی از اعصاب اون دکتر بدبخت باقی نمیمونه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کن طرف سرش شلوغه کلی بیمار داره ۲۴ ساعت شیفت وایسادهبعد یکی بیاد با ناز و ادا بگه فلان جام درد م ...

دقیقا من پسر خاله ام متخصص میگه بیمارا فکر میکنن دکتر بدبخ باید بشینه پای تک تک حرفا و درد دلاشون 😂

میگه وقتی میبینم طرف داره یه علائمی میگه که اصلا ربطی به تخصص من نداره من باید چی بگم ؟ وایسم تا این یه ساعت واس خودش حرف بزنه ! باید یه جا از برق بکشمش یا نه😂

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

دقیقا من پسر خاله ام متخصص میگه بیمارا فکر میکنن دکتر بدبخ باید بشینه پای تک تک حرفا و درد دلاشون 😂 ...

بخدا چیزیم بهشون بگیم یا بگیم تو حوزه تخصصی ما نیست شروع میکنن به توهین😐

ما دانشجوییم تازه بیشتر احساس زور میکنن

یه سری بیمارا فقط دنبال بهانن بپرن بهمون

🦦