2777
2789
عنوان

تولد 19 سالگی💙🐳

410 بازدید | 52 پست

حَجی جدی جدی 19 شالم شد امشب ؟ پس بادبان ها را بکشید پیش به سوی سال جدید

کادو از طرف خاله ام استیج خررررر گرفتم 💙🥺😭

از طرف مامانبزرگم یه بارونی شینگلولی گرفتم

مامانم خودی شلوار گرفت برام

عمه ام مامانبزرگم پول نقد دادن

بابام 10 تومن زد به کارتم دست گلش درد نکنه

لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

مبارکه عزیزم

موفق باشی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اهل کتاب خوانی هستید

تا حدودی بله

لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

مبارکه عزیزمموفق باشی

نوکرم همچنین شما بانو 🥰💙

تولدت مبارک

💙💙ممنونم

مبارکه مبارکهاستیج خر چیه؟

عروسک استیج بزنه تو نت هست خیلی گوگولی 😭

آخیی معمولیه یا از اینا ک نی نی تو دلش هست؟

اسمش هوشنگ گذاشتم 🥺

تولدت مبارک عمه🥹❤️

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

تولدت مبارک عمه🥹❤️

قربونت بشم من عمه جونم 🥰🐳

عمه هوشنگم دیدی 😭🥺💙

قربونت بشم من عمه جونم 🥰🐳عمه هوشنگم دیدی 😭🥺💙

عشق منی🫂😘

خیلییی نازه🥹🥲

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE