2777
2789
عنوان

حس شیشم یا

60 بازدید | 13 پست

شوهرم یکماهه رفته میخاد طلاقم بده بنظرتون برمیگرده؟!

خیلی بلاتکلیفم کاری از دستم برنمیاد نمیدونم چیکار کنم برای همین گفتم شاید ینفر ابنجا حسش درست باشه بهم کمک کنه از بلاتکلیفی دربیام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد لاشیه

خیلی نگم بهترهههه

نمیدونم واقعا چرا دلم میخاد برگرده شاید چون همیشه دلم میخاس منم ی خانواده داشته باشم یه نفر باشه کم و بیش بود پیشم ولی باز یه امنیتی داشتم الان دوباره تنها شدنم کلافم کرده انکار باز رسیدم به نقطه صفر

خیلی نگم بهترههههنمیدونم واقعا چرا دلم میخاد برگرده شاید چون همیشه دلم میخاس منم ی خانواده داشته باش ...

مشگل و علت اصلی جداییتون چیه

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

مشگل و علت اصلی جداییتون چیه

خیلی دعوا داشتیم شوهرم بچه ننه لوس دهن بین بود اهل زندگی نبود ب اصرار خانوادش زن گرف همیشه میگف حق بامنه و احازه نمیداد من حرف برنم حتی قهر میکرد باید میزفتم معذرت خواهی میل جنسی نداش کلا انکار دخترونه بود رفتارش مثل ی مرد نبود

خیلی دعوا داشتیم شوهرم بچه ننه لوس دهن بین بود اهل زندگی نبود ب اصرار خانوادش زن گرف همیشه میگف حق ...

پس چ بهتر ک داری جدا میشی

پس چ بهتر ک داری جدا میشی

نمیدونم فعلا تو دوران سوگم من خیلی ادم مغروریم بدجوری سرفکنده شدم با این مرد...یجوری من و خانوادمو شکنجه روحی داد که یه چسم خونه یه چشم اشک...ولی باز با اون حال دلم میخاس همین زندگی نکبتو حفظ کنم شاید دچار سندرم استکلهم شدم اصلا روانم بهم ریخته میدونم ب نفعمه اما اصلا دلم نمیخاد سوژه دیگران بشم

نمیدونم فعلا تو دوران سوگم من خیلی ادم مغروریم بدجوری سرفکنده شدم با این مرد...یجوری من و خانوادمو ش ...

بله میفهمم شرایط سختیه خدا کمکت کنه