2777
2789

دختر ۱۹ ساله تک فرزند خانواده از لحاظ اجتماعی تحصیل کرده و رفاه مالی خوبه دانشجوی رشته ی تاپ ظاهر معمولی داره

پسر ۳۲ ساله درامد ماهی ۲۵ درامدشه خونه نداره ماشین داره ۷ تا خواهر و بردار داره ولی خوشتیپه خیلی و چشم سبز . اگر خیلی روی سن و اختلاف سنی نخوایممانور بدیم

قبول میکنید

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صد سال سیاهههه ..مگه مغز خر خورده باشم

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

الان با این شرایط اقتصادی

همین که جرئت کرده جلو اومده

افرین داره

داستان عشق اولم ، تو تاپیک هست هیچ کدوم از رمانها و قصه ها تخیلی نیستن، واقعی هستن مثل بامداد خمار💔تو را چه کسی اسراف میکند درحالی که من به ذره ذره تو محتاجم🌹🌹❌💕

خوش تیپی و رنگ چشم قطعا برای من خوشبختی نمیاره

تو خیابون پر از مرد خوش تیپ و چشم رنگی

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

فککنم شما عاشق ظاهرش شدین در حالیکه اختلاف خانوادگی به نظر زیاد میاد

با این شرایط نه ، چون بعداً خیلی اذیت میشین و اخلاق و رفتار خود آقای و خانواده و خواهرانش شدیداً روی روابطتتون تاثیر میزاره

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

منم پارسال که نوزده سالم بود حتی تا چند ماه پیش دوباره هم اومد خواستگاریم خونه داشت ماشین داشت دوازده سال ازم بزرگتر بود انگار متعهد نبودن نمیدونم

منم دانشجو پیرا پزشکی چهرم هم معمولی تک دخترم

قبول نکردم