2777
2789
عنوان

فقر شمارم اذیت میکنه 😐یا فقط ما نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 3497 بازدید | 107 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه رو نمیتونی بزاری خونه مادری مادر شوهری؟میدونم با این وضعیت مملکت اقتصاد هر سال خراب تر میشهاونوق ...

من فعلا ایرانم جای مادرخوندم . مادرشوهر ندارم و فامیلاش تو روستان چون اهل روستاس شوهرم فقط ما بخاطر شغلش تو شهریم

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

رشته ات چیه ؟منم هنری ام خیلی خرج دارم سرکار هم نمیتونم برم چجوری میرسی بری سرکار

حسابداری

الان نمیرم

تابستونا بکار کار میکنم خرج دانشگاهم و خوردو ریزم در میاد ولی دیگه تا تابستون بعدی چیزی ندارم

همه همینن به خاطر شرایط اقتصادی هزینه دانشگاه فشار نیاره۳ سال پشت کنکورم

اشتباه نکنننن

من این راهو رفتم شدم تجربه خواهر کوچکترم

سه ماه تابستون بدون حتی یک روز مرخصی برو سرکار تمام وقت

از خرج سال دانشگات بیشتر درمیاری

ولی به صابکاره نگو دانشجوام ، سر سه ماه یه دلیل بیار بزن بیرون

اشتباه نکننننمن این راهو رفتم شدم تجربه خواهر کوچکترمسه ماه تابستون بدون حتی یک روز مرخصی برو سرکار ...

آخه درسم خوبه دعا کن امسال قبول شم شرمنده خانوادم نشم تو رو خدا بچه های سایت دعا کنید

من از دندون درد دارم میمیرم

دیگ هیچ مسکنی جواب نمیده

زنگ زدم پرسیدم ۹۰۰ تومم میشه ک بکشمش

عفونت کرده باشه کرده لپم شده ۲ برابر صورتم ورم کردع

۶۰۰ دارم ۳۰۰ کم دارم

۱۵ام هم حقوق میگیرم

نگران نباش منم همینم امروز برای کرایه ماشین کلی این ور اون کردم تا خدا جورش کرد

اشتباه نکننننمن این راهو رفتم شدم تجربه خواهر کوچکترمسه ماه تابستون بدون حتی یک روز مرخصی برو سرکار ...

کار کردم دانشگاه نوشتم دیدم مورد علاقم دانشگاه با سطح علمی بالائه

حسابداری الان نمیرم تابستونا بکار کار میکنم خرج دانشگاهم و خوردو ریزم در میاد ولی دیگه تا تابستون بع ...

ای جونم

موفق باشی خوشگل

من ترم ۳ هستم عین بی عرضه ها نتونستم کار پیدا کنم

تابستون هم اون اتفاق افتاد گفتم شهریور میخوام درس بخونم نرفتم ☹️پشیمونم واقعا

در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم