2777
2789

ده ساله زندگی میکنم سه تا بچه دارم شوهرم خیلی اذیت میکرد چندسال جدا زندگی کردیم ووووو الان اومده جلو معذرت خواهی به مبلغی تعیین کردیم تا ماهیانه بده بعدم تا هزینه نفقه کامل رو نده زیر یه سقف زندگی نمیکنیم بعدم کادو پول جشن .....همه کامل میده بعد خاتمه میگه من برای یه کیک کتک خوردم کاربران میگفتن تو چقدر پر توقعی فلان و بیسار شورشو در آوردی

یکی میگفت به من فقط گل داد اونم از پارک آورده بود واقعا اینجوریه دارین راستشو میگین اینقدر ندارین پس چی میخورین

تو خب نمیدونی اونی که کامنت میزاره از کدوم شهره و تو چه شرایطی بزرگ شده با ازدواج کرده و یا تحصیلات و موقعیت اجتماعیش چیه معلومه یه عده همیشه میان یه چیزی میگن که تو اصلا انتظار نداری همیشه کاری رو بکن که میدونی درسته تایید کارتم دل خودت باشه نه کامنت ۴ تا غریبه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما عادي هستيناينجا ياد گرفتن فقط بگن نداريمو مسابقه كي بدبخت تره راه انداهتت

من تاپیک و خواندم تعجب کردم چرا به اون خانومه میگفتن پرتوقع حالا به خاطر کیک چرا ناراحت شدی یعنی واقعا اینقدر خانمهای ما متواضع هستن اینقدر ساده میگیرن اینقدر عالی هستن من گاهی تعجب میکنم میگم نکنه واقعا امثال من مشکل دارن تقصیر خودمونه

زندگی تو جزو عجایب هست 😂😂😂😂

جدا میدونم زیادی مشکل دارم

ولی بعضیا یه جوری میان میگن انگار اون خانمه چه اشتباهی کرده از شوهرش توقع کرده کنم که خورده تقصیر خودش بوده

زندگی منم چالش زیاد داره ولی احساس میکنم بعضی خانماچقدر خوب و ساده و متواضعا تعجب میکنم

جدا میدونم زیادی مشکل دارم ولی بعضیا یه جوری میان میگن انگار اون خانمه چه اشتباهی کرده از شوهرش توقع ...

شوهر اون خانم وحشی بود ادم نبود به خاطر یه کیک همچین کاری کرد شاید چون پول نداشت به غرورش برخورد به اینجا هم زیاد توجه نکن بیشتری به خاطر پربازدیدی تاپیک های فیک و سرکاری میزنن