mah_manimah مدیر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 2888 عنوان معمولا چند روز زودتر زنگ میزنن برای یلدایی🙁🙁مادرشوهرم هنوز زنگ نزده | مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 17 پست باید بیارننننن رسم خودشون هم میدونم رسم دارن از همسرم پرسیدم کی میارن گفت نمیدونم!!!گفتم چند روز زودتر بگو گفت باشه 😐تازه منو هنوز خرید نبردن که ما رسم داریم یعنی اونا هم دارن پالتو و شال و بلوز و جوراب و دستکش و طلا و اینا میخریم 1404/09/23 | 22:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
راز66نهال عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 3349 خانواده همسر میارن دیگه سمت ما اینجوری مادرشوهر میاره اونم مثله تو منتظره تا شوهرت خریدا رو ببره خونه که بعد با خانوادت تماس بگیره به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59429 اصلا هم بی ارزش نیست هرکس باید وظیفه خودش بدونه وقتی نمیدونه باید یاداوری بشه چرا نگم؟!که الکی خشک خ ... تو براش گرفتی؟ چیا گرفتی بگو بیا بریم وسایل بدیم گل فروشی برامون تزیین کنن ببین چی میگه از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
الیسا۹۹۸۰ عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 3869 نه اسی یکبار گفته که بنظر من اصلا نباید میگفت ببینه خودشون چکار میکنن ؛ وقتی یچیزی زیاد تکرار کنی او ... اخه اسی گفته کی میارن برا شام میاین ایندفعه بگه بریم خرید پالتو و لباس و اینا شاید اصلا نامزدش تو باغ نیس نمیدونه قراره چی بخره