2777
2789

عزیز نخور پشیمون میشی ،داغش یه عمر نابودت میکنه افسرده میشی

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خیلی شرایطم سخته خیللللللی

توکل برخدا ،دیگه کاریه که شده ،نکن گناه کبیره هست فک کن اون دنیا همین بچه جلوتو بگیره هیچ جوابی نداری

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

عزیز نخور پشیمون میشی ،داغش یه عمر نابودت میکنه افسرده میشی

دقیقا منم میخواستم همین بگم من دوسال پیش قرص سایتوتک خوردم و سقط شد ولی همیشه عذاب وجدانش باهام درست ناخواسته بود و پسرم کوچیک بود ولی خیلی حس بدی اون موقع فکر می کنی کارت درست ولی بعدش یه حس و حال بد و عجیبی پیدا می کنی خواهش میکنم اگه شرایط زندگیتون نرمال طفل معصوم سقط نکنین

عزیزم چندتا خوردی ، و چطوری مصرف کردی ، چقدر طول کشید افتاد؟

گیر اوردن این قرص هم فک کنم سخت باشه