2777
2789
عنوان

رفتار همسرم بعد از تولد بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر لحظه ازدواج کردن برام دارک تر میشه

و میچسبم به تنهایی م

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

وقتی که بچه به دنیا میاد محبت مادر به سمت نوزاد میره وشوهر احساس خلاء عاطفی پیدا می کنه این عدم توجه خانم به این قضیه می تونه عکس العمل آقابه شکل های مختلف نشان دهد شما سعی کن که آن محبت به آقا نیازهای عاطفی وجنسی همسر را مانند قبل تولد نوزاد برطرف کنی.

کمبود محبت داره خب..نیاز داره به توجهت

توجه میکنم میخوام ببوسمش یا تو بغلش باشم طفره میره ذوق میکنه ولی اتفاق نمیفته یا سرماخوردگیشو بهونه میکنه یا خواب و ...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دردش اینه که وقتی بچه میاد نباید همسر فراموش بشه.بی محلی کردی داری نتیجشو میبینی.هر کسی جای خودشو داره

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
وقتی که بچه به دنیا میاد محبت مادر به سمت نوزاد میره وشوهر احساس خلاء عاطفی پیدا می کنه این عدم توجه ...

توجه میکنم میخوام ببوسمش یا تو بغلش باشم طفره میره ذوق میکنه ولی اتفاق نمیفته یا سرماخوردگیشو بهونه میکنه یا خواب و ...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توجه میکنم میخوام ببوسمش یا تو بغلش باشم طفره میره ذوق میکنه ولی اتفاق نمیفته یا سرماخوردگیشو بهونه ...

خب صحبت کن باهاش..دلیل رفتارشو بپرس

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

توجه میکنم میخوام ببوسمش یا تو بغلش باشم طفره میره ذوق میکنه ولی اتفاق نمیفته یا سرماخوردگیشو بهونه ...

لابد پسش زدی بهت سرد شده

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

دریک فضای دوستانه به شوهرت تفهیم کن که این بچه هدیه الهی است زن ومرد هیچ کدام بدون هم نمی تونن بچه بیاورندپس عزیزم بیا قدر این نعمت الهی را بدانیم دوست ندارم با این صحبت ها دل منو بشکنی بیا با سخنان دلگرم کننده زندگی عاشقانه داشته باشیم تا فرزندمان درارامش ومهر ومحبت رشد کنه.