2777
2789

شاید قسمت ما نرسیدن بود.حالا به هر صورتی !!

من دنیای دیگه ای رو تصور میکنم !اونجا من یه دختر سادم که هیچی از عشق نمیدونم و سرم توی قلم و دفتر و خودکار و درسه و شایدم فکر و ذهنم فقط دنباله پوله و میرم سرکار !!خالی از هرگونه دغدغه عشقی!!

تا این که سر و کله اون پسره پیدا میشه!ولی اینبار به جای این که من عاشقش باشم اون دیوانه وار عاشقم میشه !!

مثل پروانه دورم میگرده !تعقیبم میکنه !!

مثل وقتی که من دوسش داشتم !!

و چون تقدیر تعیین کننده وصاله ترجیح میده من هیچوقت اون پسر رو به عنوان یه عاشق سینه چاک شایسته نبینم !حتی اگه فرهادی بشه که ستون های کوه رو از جا دربیاره !

در نهایت ما به هم نمیرسیم!

ولی اینبار اونی که داغون میشه اونه نه من🥲😅

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

من یه جور دیگه ام فکر میکنم که اونی که من توقع داشتم با من باشه و با من رفتارای عاشقانه داشته باشه یه جایی عاشق یکی دیگه میشه و تبدیل به شخصی میشه که من همیشه دوست داشتم باشه ولی برای کس دیگه امیدوارم اگه این اتفاق افتاد توی اوج برن زیر تریلی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید در یک دنیای موازی ...

خیلی جالب بود اینجوری به شکست عشقی فکر نکرده بودم تا حالا😊🥲

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

من یه جور دیگه ام فکر میکنم که اونی که من توقع داشتم با من باشه و با من رفتارای عاشقانه داشته باشه ی ...

بدجنس😐😂

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

شاید در یک دنیای موازی ...خیلی جالب بود اینجوری به شکست عشقی فکر نکرده بودم تا حالا😊🥲

من میگم شاید قسمت بود به هم نرسیم کلا

وفتی قسمت نباشه...

یکی از طرفین اون یکی رو دوست نداره

حتی اگه برعکس هم بشه ...

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
من میگم شاید قسمت بود به هم نرسیم کلا وفتی قسمت نباشه...یکی از طرفین اون یکی رو دوست نداره حتی اگه ب ...

چه دیدگاه جالبی👌🏽

شاید این چیزیهکه من اگه بپذیرمش اروم شم

چه دیدگاه جالبی👌🏽شاید این چیزیهکه من اگه بپذیرمش اروم شم

اره اینو نوشتم برا همین

مال من دقیقا همینطوری بود که تو آرزوشو داشتی . عاشق سینه چاکی که من اصلا قبولش نداشتم بود ۴ سال تمام پاشنه در خونمونو کند تا اینکه قسمت جوری رقم خورد که بهش بله گفتم و ازدواج کردیم و بعدش بلاهائی سرم آورد که بعد از گذشت چند سال آرزو میکنم روزی که بهش بله رو دادم کاش میمردم

یه آدم بدجنس بددل بیشعور 🤐 که نه تنها از روز ازدواج به بعد هیچ عشقی بهم نداد ؛ خونوادمو داغون کرد

پسری که هم خوشگل بود هم تو کارش موفق بود و همه فکر میکردن چه شوهر خوبی برام میشه ....

مال من دقیقا همینطوری بود که تو آرزوشو داشتی . عاشق سینه چاکی که من اصلا قبولش نداشتم بود ۴ سال تمام ...

الانم شوهرتونه؟