2777
2789
چقدر زیاد خواستگاری رفتین ماشالا🤣

دیگه سنتی بود مادرم هم عجله میکرد شاید دلبل ناموفق بودن ازدواجم همین بود سنتی محض بود از عقد تا عروسی ۱۴ روز

مادر مثل عمر آدمی هست ، دوبار داده نمیشه

دیگه سنتی بود مادرم هم عجله میکرد شاید دلبل ناموفق بودن ازدواجم همین بود سنتی محض بود از عقد تا عروس ...

دقیقا اشتباه منم همین سنتی بودن بود

تواین دوره زمونه دیگه سنتی جواب نمیده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بعدا شناختمش دو شخصیته بود جانماز اب می کشید از نظر اجتماعی خیلی بالا بود بعدا شخصیتش رو شد من از ...

همون دیگ وقتی شناختیش دیدی ارزش نداره عاشق این ادم بمونی ولی ب هر حال باهاش زندگی کردی بهش وابسته ای ادم ی حیوون میاره خونش وابسته ش میشه چ برسه ب همسر

دقیقا اشتباه منم همین سنتی بودن بودتواین دوره زمونه دیگه سنتی جواب نمیده

باور کن آجی هنوزم مادرم قبول نمیکنه اینکه سنتی دیگه جواب نمیده

اینبار بش گفتم میخام خودم اونی رو که دوسش دارم و دوسم داره رو باهاش ازدواج کنم هنوزم دعوام میکنه

باور کن آجی هنوزم مادرم قبول نمیکنه اینکه سنتی دیگه جواب نمیدهاینبار بش گفتم میخام خودم اونی رو که د ...

نههههه دیگه این اشتباهو نکنیداااا

من بااینکه ۲۲سالمه توروی خانوادم وایسادم گفتم این سری خودم انتخاب میکنم

آدم چندبار باید از یه سوراخ گزیده بشه

برای مرد میشه اول یک زندگی جدیدولی برای زن ته خط است چون اسم مطلقه میاد روشحتی توی روستاها و بعضی ش ...

چطور برای مرد اول زندگی جدیده ولی برای زن میشه مطلقه اتفاقا همونطور ک زن اسم طلاق میوفته من هم همینطور ادم مجبور نیست که زندگی که توش خوشبختی و اسایشی نیست بمونه؟؟

عمرشو هدر بده فقط بخاطر اینکه مهر طلاق بخوره توشناسنامش و حرف مردم نشنوه

نههههه دیگه این اشتباهو نکنیداااامن بااینکه ۲۲سالمه توروی خانوادم وایسادم گفتم این سری خودم انتخاب م ...

دقیقا

امیدوارم بهترینها براتون رقم بخوره

احتراما نی نی سایت ملک شما نیستبه قوانین نی نی سایت پایبندم و در قاندن شماره ۱۰ اومده که سایت برا زن ...

فضای مجازی که بیای راجب خانوما نظر بدی

خاله زنک بازی و لا شی بازیت عنوان کنی

فک نکنم جای همچین اقایونی باشه

با احترام

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
خیلی محترمانهنظرشو داده چه ایرادی داره

خوب بمال

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
فضای مجازی که بیای راجب خانوما نظر بدی خاله زنک بازی و لا شی بازیت عنوان کنیفک نکنم جای همچین اقایون ...

اینبار بدون احترام

عنوان تاپیک رو بخون استارتر گفته خانمها و آقایانی که جدا شدن

ناراحتی شرکت نکن

شما لازم نیست فکر کنی

فضای مجازی که بیای راجب خانوما نظر بدی خاله زنک بازی و لا شی بازیت عنوان کنیفک نکنم جای همچین اقایون ...

عزیزم من خودم نظر آقایونو خواستم

گارد الکی نداشته باشین لطفا نسبت به اقایون