2777
2789
عنوان

ب وقت دلی ک گرفته تنهاست🥲💔

120 بازدید | 9 پست

یه وقتایی تا ب یکی میگی خیلی دلم گرفته خیلی تنهام میگه نگااا پدرتو داری مادرتو داری برادرتو داری شوهرت داری اینا عاشقتن چرا فکر میکنی تنهایی منم میدونم خیلی هارو دارم ولی یه وقتایی یکی میخوای شبیه خودت باشه حرفتو بفهمه از چت کردنت بفهمه دردت چیه تو این دنیایی ک همه دنبال سوءاستفادن یکی میخوام شبیه خودم ساده باشه میلیارد ها دختر رو زمین ولی نمیتونیم باهم رفیق باشیم باهم درددل کنیم چون ادم های دیدیم ک بهمون اسیب زدن و ما چوب اونایی میخوریم ک بدن من شوهرم دارم ولی یه وقتایی دلم یکی میخواد ک عین خواهرم باشه باهاش درددل کنم بخندم شاد باشم هزارتا مشکل داریم از اون ور باید غصه اینو هم بخوریم ک چرا بی کسیم🥲💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعاً درک میکنم چقدر سخته این حس تنهایی، مخصوصاً وقتی آدم دوستای زیادی داره اما کسی نیست که عمیقتر باهاش حرف بزنه. تو حق داری دلت بخواد یه دوست مطمئن داشته باشی که بتونی همه چیز رو بگی و اونم همدردی کنه یا راهنمایی بده

هزینه اش ندارم ولی اره پیشنهاد خوبیه

روابط فعلی رو تقویت کن بیشتر حرف زدن در مورد احساسات، برنامه مشترک گذاشتن.با همسرت

خودمراقبتی ورزش، مدیتیشن، کتاب خوندن یا ژورنال نوشتن (نوشتن احساسات مثل درددل با خودته).

فعالیتهای اجتماعی کوچک حتی حرف زدن با غریبهها در پارک یا کافه، میتونه شروع خوبی باشه

هزینه اش ندارم ولی اره پیشنهاد خوبیه

تو شایسته اینی که احساس تنهایی نکنی. قدم اول سخته اما ارزشش رو داره. اگر خواستی از خط ۱۴۸۰ شروع کن رایگان و محرمانهست. تو قوی هستی و میتونی این حس رو کمرنگ کنی. 💪❤️