2777
2789

خود من به تتوی اسم خیلی اعتقاد دارم!به باور من کسی که اسم عشقشو تتو میزنه خیلی معشوقش رو دوس داره !!🥲

یعنی من کسی که اسم عشقش رو تتو نکنه به عنوان عاشق به رسمیت نمیشناسم !!

من میگم اونی که اینکارو میکنه جونشم برا عشقش میده دیگه چه برسه به این که بزاره عشقش تو زندگی بهش سخت بگذره و اذیت شه!!

شما چی؟؟

خیلی دوست دارم نظر شمارو بدونم !!

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

کاملن اشتباه میکنین خیلیارو دیدم من امروز اسم طرف رو تتو کردن فرداش رفتن اسم طرف رو پاک کردن یا کاورش کردن. دوست داشتن و عاشق بودن با تتو و اینجور چیزا ثابت نمیشه اون خاننده مهراد جم بود چی بود رفت خارج با اون دختره دنیا جهانبخت بود کی بود صاحب یه بچه هم ازش شد چشمای دختررو هم رو بدنش تتو کرد خیلی هم ادعای عاشق بودن میکرد چی شد تهش؟ هم زنو هم بچشو ول کرد رفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان