2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتاب صوتی موقع آشپزی

موقع تمییز کردن خونه

موقع هر کاری

کتاب کاغذی

تو تایم استراحت یا شب ها

یک دختر بهاری که در حال رشد فردی و اجتماعی است .پذیرای کمک شما در مورد رشد انسان هستم 

کل روز جز ساعتهایی که غذا درست میکنم و یکم جمع و جور میکنم خونه رو دیگه وقتم آزاده هروقت بخوام میتونم بخونم

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

من اگه شروع کنم به خوندن یه کتاب زود تمومش میکنم سریع کارامو انجام میدم هر وقت بیکار بودم میخونم بیشتر صبحها که زود بیدار میشم و بعد از ظهر ها گاهی هم شده یه سال هیچ کتابی نمیخونم ولی اکثرا از نت مقاله و اینا میخونم عاشق مطالعه ام

ملکه ی زندگی خودت باش نه ملکه ی یک پادشاه👸عاشق طبیعت و چایی آتیشی و بوی چمن خیس خورده🌳🌹🌺🍁موزیک🎶 هوای بارانی🌧 فیلم خوب 📺 خرید👛👗🛍👢👠👝💄🪭🕶 خانواده❤️ علاقه مند به یادگیری زبان 📚 سحرخیز🌞

نه

خب پس چطور وقت نمیکنی کتاب بخونی دختر ؟ منم مث تو بچه ندارم ولی خونه دارم ، انقد علاقه به کتاب دارم ،بیشتر تایممو کتاب میخونم. وقتای چای خوردن با همسرم نمیدونم موقع غذا درست کردن یا حتی موقع هایی ک همسرم نیست و سرکاره

بله ی پسر شش ساله

خدا حفظشون کنه. سعی کن تو تایم های استراحتت ک میخوای ی چایی بخوری یا ی فیلم ببینی یا حتی گوشیتو برداری ی صفحه ام ک شده از کتاب مورد علاقت بخونی من خودم اینکارو میکنم

خب پس چطور وقت نمیکنی کتاب بخونی دختر ؟ منم مث تو بچه ندارم ولی خونه دارم ، انقد علاقه به کتاب دارم ...

عزیزم من که گفتم میخونم 😂🫢

گفتم عصرا میخونم

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>