2777
2789
عنوان

شوهرم بعد23 روز داره میاد گفت بگیر بخواب

| مشاهده متن کامل بحث + 5972 بازدید | 140 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شب کارت داره الان ب نظرم بخواب 😁🦥

نه میشناسمش.بخواب بعنی بخواب تاصب.ادمی نیست بیاد بیدار کنه

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.
اون گفته بخاب ولی توقع داره وقتی اومد تو منتظرش باشی

غلط کرده میگیرم میخوابم.مردک انگار نه انگار 23 روز نبوده

اسی بنظرم سخت میگیری حرف بدی نزده شاید میخواسته درکت کنه بگه بخوابی که زمان برات بگذره

چون این مدت ندیدیش بخودتون تلخ نکن بزار لذت ببریم در کنار هم بجای قهر بنده خدا گناه داره خسته و کوفته بیدار به ناز کشیدن خواهرانه میگم

شاید میخواسته امتحانت کنه ببینه منتظرش می مونی یا نه...

شما باشبن چیکار میکنید؟میدونید چی اذیتم میکنه؟حس اینکه انگار دوسم نداره،برام رغبتی نداره... دوری ازم سختش نبوده..

این حس ازارم میده

چیکار کنم؟اخه دفعه اولش نیست.جامون عوض شده.والا تا بوده مرد مشناق و بیتاب بوده..

میدونم منم عین خودتم

انتظار دارم عاشقانه تر رفتار کنه

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

شوهرت مگه کجابوده

ما شمالغربیم.اهواز بوده پلی خودش رانندگی نمیکنه راننده دارن.همیشه توراه میخوابه کل مسیرو

شما باشبن چیکار میکنید؟میدونید چی اذیتم میکنه؟حس اینکه انگار دوسم نداره،برام رغبتی نداره... دوری ازم ...

بعضی از اقایون بلد نیستن کلامی ابراز علاقه کنن

من اگه بودم نمیخوابیدمو منتظر میشدم تا بیاد بعدش ک اومد بغلش میکردمو بهش میگفتم ک چقدر دلم براش تنگ شده..

شاید میخواسته امتحانت کنه ببینه منتظرش می مونی یا نه...

ببین بار اولش نیست.کلا براش سخت نیست دوری انگار...نمیدونم چطوری بگم شور شوقی انگار نداره.