2777
2789
عنوان

شیرخشک

298 بازدید | 11 پست

بهترین و در دسترس ترین شیرخشک موجود چی هست

نی نی نان میخورد یبوست گرفت عوض کردم گیگوز گرفتم بازم یبوست و وزن نگرفته

ممنون میشم راهنمایی کنید.

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایرانی بگیرید سالمتره پگاه ایرانی

بعید میدونم پگاه شیرخشک داشته باشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

شیر خشکه؟؟برا نوزاد؟؟. تاحالا اسمشو نشنیدم

منم نشنیدم تا حالا

اپتامیل گیر میادبیومیل هم خیلی شیر خوبیه هم بیومیل ساده هم بیومیل پلاس

اپتامیل حیلی سخت پیدا میشه

بیومیل چطور؟

اپتامیل حیلی سخت پیدا میشهبیومیل چطور؟

دختر من اپتامیل پپتی میخورد، هرجا میرفتم میگفتن اپتامیل ساده داریم.

فک کردم احتمالا فراوونه ک همه جا هست

بیومیل هم زیاد دیدم تو داروخونه ها، نخریدم ک خبر داشته باشم ازش

دختر من اپتامیل پپتی میخورد، هرجا میرفتم میگفتن اپتامیل ساده داریم. فک کردم احتمالا فراوونه ک همه جا ...

اپتامیل دو تاگیرم اومد دیگه نبود فعلا بیومیل پلاس گرفتم

عزیزم من هیچ تهمتی به اون خانم نزدم من از روز اول در جریان تاپیکاشم که عینا و واضح میومد میگفت با دوسپسر قبلیم در ارتباطم و باهاش صحبت میکنم و میخوام طلاق بگیرمگفته باهات ازدواج میکنم!!!خیلی از تاپیکاش ترکید ولی از بس حرصش روخوردم یادمخ تکتک حرفاش از بس راهنمایی کردیم ولی کار خودش روکرد

حتی روزی که بزرگای فامیل جمع شدن که مشکل ایشون و همسرشون رو حل کنن این خانم طبق گفته خودش صبحش با دوسپسرش قرار داشت ومیگفت نه میخوام طلاق بگیرم منو بگیره دوسپسرم

اخرم دوست دخترِ اونپسرِ فهمید و اسکرین چت ها ی اینستا رو فرستاد برا شوهر اسی و شوهر اسی بانا سه بار طلاقش داد ظاهرا گفت توی مذهب اونا سه بار زبانا طلاق میدن

من در جریان تیکه تیکه تاپیکاش هستم شما یا خبر نداری از تاپیکاش وپس اینشمایی که داری به من تهمت زدی که به اسی تهمت زدم!!!!!!!موفق باشید فقط گفتم اتفاقا چیزی که به من گفتین خودتون خیلی راحت انجامش دادین وگرنه حتی جوابتونم نمیخونم راستش رو بخواید چون مهم نیست و خیالم راحته عین حرفای خودش رو گفتم شمام خوبه حساسین روی تهمت ولی کاشکی برا خودتونمحساس بودین

خدانگهدار

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من هیچ تهمتی به اون خانم نزدم من از روز اول در جریان تاپیکاشم که عینا و واضح میومد میگفت با دو ...

من درجریان نبودم اصولا خودم تو تاپیک درباره اون موضوع نظر میدم نه اینکه بیام زخم زبون بزنم به دیگران و چیزی رو که ازشون میدونم بزنم تو صورتشون

حالا من تهمت زدم شما که آبرو دیگران رو بردی چی؟!

خوبه حضرت علی گفتن حتی اگر با چشمهای خودت چیزی رو دیدی بیان نکن ممکنه اونوشخص توبه کرده باشه و تو درجریان نباشی

حالا ببین چی گفتی و چه حق الناسی انجام دادی ....